• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, shvati! Ne radi se samo o tebi, logično je: Beker zna zašto Đoković nema podršku navijača!

Autor Dragan Šutvić

Boris Beker govorio je o navijanju protiv Novaka Đokovića na velikim turnirima.

 đoković beker odnos publike Izvor: Profimedia

Čuveni njemački teniser Boris Beker bio je jedno vrijeme trener Novaka Đokovića i vrlo dobro ga poznaje, pa je zbog toga i te kako pozvan da komentariše njegovu karijeru.

Ipak, Beker je poznat i po kontroverznim stavovima, pa je tako nedavno savjetovao Đokoviću da odustane od Olimpijskih igara ne shvatajući šta njemu Srbija predstavlja, dok je ovoga puta komentarisao i odnos publike prema najboljem teniseru svijeta.

Možda će vas zanimati

Ako igra protiv Federera ili Nadala - onda navijaju za njih, ako opet s druge strane igra protiv autsajdera - i ponovo su na njihovoj strani, kao što je to bilo u finalu Vimbldona.

"Ne radi se više samo o njemu, on je prvi na listi, najbolji je teniser na svijetu i onda je nekako logično da autsajder, onaj ko igra sa njim, dobija veću podršku", izjavio je Boris Beker gostujući u podkastu "Eurosporta" i dodao:

"Meni je to sasvim normalno da ne samo da želite da vas poštuju, već i da vas vole kada ste klasa od igrača tako dugo. Šta je u tome loše?".

Navijali su protiv Đokovića na svakom meču, pa je bilo i "obračunavanja" sa nepristojnim gledaocima, posebno tokom duela sa Denisom Kudlom. Zaboravili su šta je sve Novak uradio na Vimbldonu i stali su na stranu tenisera koji je daleko od njega...

"Novak to vidi kao znak nepoštovanja, to što publika nije bila uz njega. Pokušavao sam da mu objasnim nekoliko puta da se radi o tome da su uz autsajdera, a ne toliko protiv njega", zaključio je Beker.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC