• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, upozoren si! Samo on može da te zaustavi: Svi bi da spriječe nezamisliv podvig, ali poznati trener ima favorita!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ko bi mogao da spriječi da Novak Đoković ne osvoji sva četiri grend slema u jednoj godini?

 samo rafael nadal može da zaustavi novaka đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković je spreman za odlazak na Olimpijske igre - poslije osvajanja prva tri grend slema u 2021. godini, cilj je i zlatna medalja u Tokiju!

Srbin je na putu ka osvajanju "zlatnog kalendarskog slema", a u tome bi po pojedincima mogao da ga zaustavi samo jedan čovjek - Rafael Nadal!

Možda će vas zanimati

Đoković bi mogao da postane prvi teniser svih vremena koji bi u jednoj kalendarskoj godini objedinio sva četiri grend slema i zlatnu medalju na olimpijskim igrama. Više od pola posla na tom nestvarnom putu je već ostvario, a Novak bi u Tokiju mogao da igra i za još jednu medalju.

Australijski trener Daren Kejhil, koji je svojevremeno bio i trener Andrea Agasija, kaže da bi samo Nadal mogao da bude igrač koji može da zaustavi dominaciju Srbina u 2021. godini.

Nadal će se za pokušaj osvajanja 21. grend slema u karijeri, na US openu u septembru, pripremati na turnirima koji prethode tom takmičenju, a preskočiće Olimpijske igre u Tokiju.

"On će prvo igrati u Vašingtonu, potom Kanadi i Sinsinatiju. Dobro će se spremiti za sezonu na betonu i biće spreman za taj izazov, da zaustavi Đokovića", uvjeren je Kejhil.

"Nadal će pokušati da zaustavi Đokovića. Ako neko može da ga zaustavi, to je onda on. Rafa obožava da igra u Njujorku. On voli da igra u uslovima gdje loptica visoko odskače i već je imao mnogo uspjeha tamo", rekao je Kejhil o Špancu.

Prije US opena, Đokovića očekuju Olimpijske igre, a onda i napad na kalendarski grend slem, potpuno nezamisliv podvig u modernom tenisu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC