• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Dilema oko Đokovića traje

Selektor Srbije Bogdan Obradović u četvrtak će objaviti da li će Novak Đoković igrati protiv Indije. Gosti bez dubla Paes - Bupati.

 DEJVIS KUP: Dilema oko Đokovića traje Izvor: MONDO

Mada sve ukazuje na to da će najbolji srpski teniser dobiti "voljno" za meč sa Indijom u prvom kolu Dejvis kupa, konačna odluka biće saopštena tek u četvrtak u podne, kada će u Gradskoj kući u Novom Sadu biti obavljen žrijeb.

"Po pravilima Dejvis kupa, do četvrtka imam rok da prijavim tim i tada će se sve znati. U stalnom sam kontaktu sa Novakom", izjavio je Obradović na uvodnoj konferenciji za novinare.

Indija bi bila autsajder i u kompletnom sastavu, a bez Leandera Paesa i Maheša Bupatija, jednog od najboljih svjetskih dublova, njena pobjeda bila bi ravna senzaciji.

"Spremni smo za meč. Imamo dobre uslove za trening i petak dočekujemo puni pozitivne energije. Njima su zbog izostanka najboljih igrača šanse umanjene, ali su i dalje opasan protivnik".

Janko Tipsarević smatra da najbolji indijski singl igrač, Somdev Devarman (93. na ATP listi), neće biti lak protivnik nikome.

"Dva puta sam igrao sa Devarmanom i oba puta sam dobio. On je fizički jako dobro pripremljen, iako mu ne odgovara podloga u sali, pošto je specijalista za beton. Ko god bude igrao protiv njega biće mu teško, ali će ipak biti favorit".

Tipsarević je u subotu igrao finale turnira na Floridi, ali je rekao da nije umoran, jer su mečevi bili kratki, kao i da mu je najveći problem bilo dugo putovanje do Srbije.

Viktor Troicki je poslije turnira u Dubaiju imao manju pauzu zbog prehlade, a sada je potpuno spreman.

"Odmorio sam se i sjajno se osjećam pred duel sa Indijom. Ako budem igrao singl, biću potpuno spreman".

Vijest o nedolasku Paesa i Bupatija u Novi Sad zbog povrede, prenio je njihov rival Nenad Zimonjić. Dubl za goste igraće Bopana i Devarman.

"Rohan Bopana je izuzetno dobar dubl igrač, ali mislim da će im izostankom Pesa i Bupatija šanse biti značajno umanjene", istakao je Zimonjić.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC