• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONTEREJ: Jelena, vrijeme je za revanš!

Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Montereju, gdje će se sastati sa Anastasijom Sevastovom, koja ju je izbacila prošle sezone.

 MONTEREJ: Jelena, vrijeme je za revanš! Izvor: MONDO

Prošle sezone, Jelena Janković zatražila je i dobila "vajld kard" za prvo učešće na turniru u meksičkom Montereju.

Organizatori 220.000 dolara vrijednog turnira bili su toliko oduševljeni da su je odmah i postavili za prvog nosioca na turniru. Ali, Jelena nije opravdala gostoprimstvo tada i bila je poražena već u prvom kolu od tada skoro anonimne Letonke Anastasije Sevastove - 7:5, 4:6, 4.6.

Ove sezone, "Džej-Džej" se vratila u Meksiko i mnogo ozbiljnije ušla u glavni žrijeb, takođe kao prva nositeljka. Poslije Ludres Dominges Lino u prvom kolu (6:4, 6:1), šesta teniserka svijeta bez problema prošla je i drugu rundu. U petak rano ujutru po našem vremenu izbacila je i Austrijanku Sibil Bamer - 6:3, 6:4, pa će u četvrtfinalu imati priliku da se revanšira sada već korektno plasiranoj Sevastovoj.

Letonka je kao peta nositeljka i 37. teniserka svijeta izbacila Aliz Korne - 7:5, 6:1, pa će se sa Jelenom boriti za plasman u polufinale. Taj meč vjerovatno će biti na programu u subotu rano ujutru po našem vremenu.

"Imala sam teškog protivnika večeras. Nije nimalo lako bilo, ali mi je drago što sam pobijedila", rekla je Jelena i okrenula se narednoj protivnici.

"Igrala sam sa Sevastovom ovde prošle godine i izgubila. Ovog puta ću pokušati da pružim svoje najbolje i jedva čekam da meč počne".

Potom, "Džej-Džej" je od organizatora zatražila da lopticu sa njenim autogramom proslijedi do jedne dame u publici, koju je Jelena slučajno pogodila tokom meča...

Pobjednica duela (1) Janković - (5) Sevastova, u polufinalu će igrati protiv bolje iz meča (8) Polona Hercog - Olga Govorcova.

Jelena je u ponedjeljak, 28. februara, proslavila 26. rođendan, a organizatori to nikako nisu previdjeli, pa su joj organizovali finu svečanost.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC