• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: BiH protiv Estonije na šljaci

Dejvis kup reprezentacija BiH početkom jula biće domaćin Estoniji. Igraće se na zemljanoj podlozi u dvorani, ali ne zna se još u kom gradu.

 DK: BiH protiv Estonije na šljaci Izvor: MONDO

Pobjedom nad Marokom Dejvis kup reprezentacija BiH izborila je plasman u drugo kolo 2. grupe Evro-afričke zone u kojem će od 8. do 10. jula igrati protiv Estonije.

Nakon konsultacija sa selektorom i igračima Teniski savez odlučio je da se meč igra u dvorani i na zemljanoj podlozi, ali još nije poznato u kojem gradu će BiH ugostiti Estonce.

“U ovakvim situacijama se gleda prvo želja naših igrača, pa onda rezultati i igre protivnika na toj podlozi i mislimo da protiv protivnika kao što je Estonija, zemljana podloga predstavlja pravi izbor. Još je ostalo da se odlučimo za dvoranu odnosno grad u kojem ćemo igrati meč'', izjavio je direktor TSBiH Zlatko Šoše.

Teniski Saavez prema pravilima trebao je odmah po završetku prvog kola dostaviti mjesto odigravanja i vrstu podloge, ali je BiH dan rok da to učini do 23. marta s obzirom da će prvi put biti u ulozi domaćina, nakon tri gostujuća okršaja.

BiH je do sada dva puta igrala protiv Estonije i oba puta je pobijedili, 3:0 bilo ej 2008. godine, a prošle godine 3:2, nakon vođstva Estonaca od 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC