• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Kruševac čeka srpske "delfine"

Srbiji potreban još jedan bod za odlazak na završni turnir Svjetske lige u Firenci. Protiv Njemačke 22. marta u Kruševcu za novu pobjedu i aplauze.

 VATERPOLO: Kruševac čeka srpske "delfine" Izvor: MONDO

Prvi put poslije mnogo godina vaterpolo reprezentacija Srbije igraće jedan meč u Kruševcu.

Protiv Njemačke, u okviru 5. kola Svjetske lige, Kruševljani će biti u prilici da pozdrave jedne od najtrofejnijih srpskih sportista, aktuelne svjetske prvake, branioce titule u Svjetskoj ligi i "bronzane" sa Evropskog prvenstva u Zagrebu.

"Delfini" su gotovo obezbijedili plasman na završnicu Svjetske lige u Firenci i protiv Nijemaca, 22. marta treba očekivati mnogo lijepih poteza, golova...Srbiji je potreban još samo jedan bod u preostalim duelima sa Njemačkom i Španijom da i teoretski osiguran Fajnal-ejt.

Za taj meč srpski selektor Dejan Udovičić vratio je Borisa Vapenskog i Nikolu Rađena, kojih nije bilo u meču protiv Makedonije u prethodnom kolu. Opet će odmoriti prvi golman Slobodan Soro, a nema mladog Nemanje Ubovića, kao i Miloša Miličića (bili u sastavu protiv Makedonije).

Na spisku za meč protiv Njemačke su: Gojko Pijetlović i Branislav Mitrović (golmani), Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Marko Petković.

"Nastavljamo po planu .Želimo da se publici u Kruševcu predstavimo u najljepšem svjetlu i da to krunišemo pobjedom. I dalje ćemo da probamo razne varijante", izjavio je Dejan Udovičić.

(MONDO - na slici: Boris Vapenski, igrač Vojvodine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC