• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: I Đoković siguran

Poslije Viktora Troickog, najbolji srpski teniser takođe slavio ubjedljivu pobjedu u meču drugog kola - 6:0, 6:4 protiv Andreja Golubjeva iz Kazahstana.

 INDIJAN VELS: I Đoković siguran Izvor: MONDO

Đokoviću je za trijumf nad 39. reketom svijeta bilo potrebno nepunih 60 minuta.

Iskoristio je pet od šest prilika za brejk i radovao se svojoj 13. uzastopnoj pobjedi od početka godine, a 15. ako računamo finale prošlogodišnjeg Dejvis kupa.

Posebno ubjedljiv bio je u prvom setu, u kojem je Golubjev osvojio UKUPNO šest poena. Da ih je sve uzeo u nizu, skupilo bi se tek za jedan gem...

Novakov rival u trećem kolu (šesnaestina finala) biće nepredvidljivi Letonac Ernests Gulbis, sa kojim ima međusobni skor 3:1 i jedini poraz u Brizbejnu prije više od dvije godine.

"Nikada ne znate šta da očekujete na početku turnira i zato mi je drago što nisam imao problema. Znao sam da je Golubjev odličan igrač i da je došao poslije sjajnih partija u Dejvis kupu. Kontrolisao sam meč sve vrijeme, bio je to dobar test za mene", rekao je Đoković.

Na turniru čiji je šampion bio 2008, a godinu ranije igrao u finalu, Novak ima šansu da "skine" Rodžera Federera sa drugog mjesta ATP liste. Prošle godine je u osmini finala izgubio od Ivana Ljubičića, koji je kasnije osvojio turnir.

Ako Đoković pobijedi Gulbisa, a Viktor Troicki savlada Majkla Ljodru, četvrto kolo Indijan Velsa donijeće veliki srpski derbi.

Tako nešto je već gotova stvar u konkurenciji teniserki, gdje će se Jelena Janković i Ana Ivanović sastati prvi put poslije deset mjeseci.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC