• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Stjepanović najbolji junior Srpske

Bokser Dervente Jovan Stjepanović proglašen je za najboljeg borca Juniorskog prvenstva Republike Srpske, održanog u Banjaluci.

 BOKS: Stjepanović najbolji junior Srpske Izvor: MONDO

Njemu je priznanje uručeno na prijedlog tročlanog žirija u sastavu Tomislav Koprivica (Jedinstvo), Vukašin Rodić (Prijedor) i Slaven Teofilović (Derventa).

Stjepanović je u finalu, u kategoriji do 60 kg, bolji bio od člana Slavije Predraga Gajića s 2:0. Najbolji tehničar je Saša Tomić (BK Rodić) iz Prijedora. Tomić je u kategoriji do 64 kg trijumfovao nad bokserom Slavije Draženom Kesonjom (2:0).

"Ostaje žal što učešće nisu uzeli bokseri banjalučkog Feniksa, ali biće prilike i za to. Kako na vrijeme nisu uradili ljekarse preglede, nisu mogli ni nastupiti. Najbitnije je da prema viđenom na ovom takmičenju boks Republike Srpske ima svijetlu budućnost", rekao je generalni sekretar Bokserskog saveza Republike Srpske Mirko Jokić za "Fokus".

On je dodao da je prezadovoljan svim segmentima prvenstva.

"Osvajači zlatnih medalja zaslužili su da učešće uzmu i na Evropskom prvenstvu. Vjerujem da ćemo uspjeti da izborimo taj cilj, te da će naši borci ukrstiti rukavice s najboljim s Prvenstva Federacije BiH", dodao je Jokić.

Prvenstvo je otvorio predsjednik Bokserskog kluba Slavija, Blažo Buljić, a ljubitelji ove plemenite vještine mogli su uživati u četiri revijalna meča, jednom pionirskom i tri seniorska.

Pioniri Slavije David Pajić i Stefan Marković boksovali su neriješeno, kao i seniori u kategoriji do 69 kilograma Jovica Dančić (Slavija) - Slađana Janjanin (Rodić). Neriješeno je završen i duel u kategoriji do 91 kilograma između dvojice boraca Slavije, Darka Kučuka i Marka Čolića, dok je u drugom okršaju bokser domaćeg kluba Rodoljub Gajić (do 81 kg) pobijedio Nemanju Kerezovića. Učešće na Prvenstvu Republike Srpske uzeli su bokseri Dervente, Jedinstva iz Brčkog, prijedorskog "Rodića" i domaćina Slavije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC