• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana otpustila i kondicionog trenera

Stručni štab srpske teniserke spao na jedno slovo - sparing partnera, pošto je odlučila da otpusti i Mariju Lojanicu.

 Ana otpustila i kondicionog trenera Izvor: MONDO

Ana Ivanović izborila je plasman u četvrtfinale turnira u Indijan Velsu, iako nije imala pomoć svog kondicionog trenera Marije Lojanice.

Ona je savladala Jelenu Janković, a nešto ranije odlučila je da prekine saradnju sa Lojanicom, sa kojom se već dugo poznaje.

"Ostajemo prijateljice, ali nećemo više sarađivati. Odluka o prekidu došla je zbog neslaganja oko moje fizičke spreme i forme. Moja igra bazira se na snazi, a u posljednje vrijeme nisam se na terenu osjećala snažno, zbog čega sam imala i povrede. Riješila sam da promijenim stvari i ubuduće radim na jačanju mišićne mase", izjavila je Ana.

Ana je poslije Australijan Opena već napravila "rez" u stručnom štabu, prekinuvši saradnju i sa portugalskim stručnjakom Antoniom van Gričenom. Objasnila je da razmimoilaženje sa Lojanicom profesionalna odluka, jer joj je neophodna promjena.

"Na kraju prošle sezone izgubila sam nekoliko kilograma što mi je donijelo brzinu i snagu na terenu, ali kada je kilaža nastavila da pada, počela sam da osjećam slabost i nisam mogla da se povratim. Shvatila sam to kao ozbiljnu stvar i riješila da napravim promjene, a prva je da povratim mišićnu masu i ojačam", istakla je Ivanovićeva, koja je saradnju sa Lojanicom započela prošlog ljeta.

Ona je dodala da je tokom karijere imala dosta uspona i padova, da odlično poznaje sve situacije i zna šta je najbolje da učini kako bi igrala bolje.

Anina loža u Indijan Velsu sada je ostala pusta, jer je u njoj samo sparing partner Olivije Morel.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC