• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP CEV: Zvezda opet nadomak finala!

Odbojkašice Crvene zvezde u prvom meču polufinala Kupa CEV bolje od italijanskog Urbina - 3:1, po setovima 25:19, 23:25, 25:19, 25:21.

 KUP CEV: Zvezda opet nadomak finala! Izvor: MONDO

Izabranice trenera Ratka Pavličevića, predvođene srpskom reprezentativkom Sanjom Malagurski, pred oko 500 gledalaca u Šumicama su pokazale da spadaju u evropsku klupsku elitu.

Renomirani tim Urbina stigao je samo do izjednačenja na 1:1, poslije čega su crveno-bijele zaigrale mnogo bolje i mogle da ostvare i ubjedljiviju razliku u poenima.

"Znali smo da imamo iskusnog rivala, koji gaji strpljivu igru. Drago mi je što smo uspjeli da prevaziđemo i naše slabosti. Imamo dobar rezultat uoči revanša u Italiji, iako nas tamo očekuje još veći izazov", rekao je Pavličević.

Drugi meč na programu je već u nedjelju od 18 časova. Propozicijama je predviđeno da se u slučaju pobjede Urbina, bilo kakvim rezultatom, igra takozvani "zlatni set" za plasman u finale.

Prolaskom dalje Zvezda bi ponovila uspjeh iz prošle sezone, kada je u Azerbejdžanu igrala finale Kupa CEV (tada se igrao finalni turnir, a sada dvije utakmice, kod kuće i u gostima).

"Zajedništvo je velika snaga ovog tima i protiv Urbina je potpuno došlo do izražaja. Napravili smo dobar rezultat, iako će Italijanke biti u prednosti ako pobjede i izbore 'zlatni set'", izjavila je Jelena Blagojević, kapiten beogradskog tima.

CRVENA ZVEZDA: Ninković 15, Živković 6, Malagurski 17, Bjelica 14, Blagojević 16, Stevanović 8, Valčić (libero), Rakić, Medarević. Nisu igrale: Budrović, Tomić, Kecman.

URBINO: Garcaro 11, Vilson 17, Dalija 1, Petrauskaite 17, Di Julio 14, Renatinja 12, Leonardi (libero), Roani, De Oliveira, Lapi.

(MONDO, foto: OK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC