• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Nemilosrdni

Đoković potvrdio da je u top formi - na tri meča u Indijan Velsu izgubio ukupno šest gemova, a na terenu proveo dva sata i 59 minuta.

 Novak Nemilosrdni Izvor: MONDO

Novak Đoković zvanično je treći nosilac prvog Mastersa ove sezone, ali po prikazanim igrama sigurno važi za glavnog favorita.

Neporažen na 17 mečeva zaredom - još od decembarskog ATP šampionata u Londonu - srpski teniser je u Indijan Velsu pomjerio granice savršene egzekucije.

Neosporno kvalitetne protivnike i opasne servere, kakvi su Golubjev, Gulbis i Troicki, počistio je sa terena za manje od sat vremena u prosjeku, što je podatak kakav se rijetko sreće i u ženskom tenisu.

Svaku nadu u iznenađenje, ili makar dostojan otpor, Novak im je gasio već u uvodnim gemovima. Mada je svu trojicu u prvim setovima dobio "sa nulom", šampion Australijan opena nije se složio sa tvrdnjom da igra na izrazito visokom nivou.

"Ne mislim da igram senzacionalan tenis. Mislim da mi je igra vrlo, vrlo solidna, da uspijevam da vratim u teren mnogo loptica i tako natjeram protivnike da odigraju još jedan udarac", rekao je poslije pobede nad Troickim u srijedu.

"Viktor je imao loš dan, a ja sam nastavio seriju dobrih igara i to me čini srećnim", dodao je Đoković.

"Ali nije mi drago što sam ga pobijedio tako ubjedljivo, jer mi je jedan od najboljih prijatelja. Znamo se od devete godine".

Do ove nedjelje, Novak je u profi karijeri odigrao 441 meč i samo 11 puta dobio set rezultatom 6:0. U Indijan Velsu je za sada "tri od tri". Sljedeći je Gaske, poslije njega Federer ili Vavrinka...

Pobjedom nad Švajcarcem u polufinalu, napredovao bi do drugog mjesta na ATP listi, a to je najmanje što zaslužuje igrama u 2011.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC