• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Nadal kroz iglene uši

Poznat prvi polufinalni par: Rafael Nadal - Huan Martin Del Potro. U petak od 19 časova Novak Đoković igra protiv Rišara Gaskea.

 INDIJAN VELS: Nadal kroz iglene uši Izvor: MONDO

Rafael Nadal uz mnogo muka se plasirao u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, dok je Huan Martin Del Potro to učinio bez borbe, pošto mu je Tomi Robredo predao meč zbog povrede aduktora.

Najbolji teniser svijeta suočio se sa hrvatskim džinom Ivom Karlovićem i slavio tek poslije dva sata i 23 minuta - 5:7, 6:1, 7:6 (9:7).

Karlović je dobio prvi set zahvaljujući brejku u jedanaestom gemu, Nadal je bio dominantan u drugom, dok u setu odluke niko nije imao šansu da oduzme servis protivniku.

Odluka je zato pala u "taj brejku", u kojem je Španac poveo sa 5:2, Karlović izjednačio na 5:5 i nakon toga spasao dvije set lopte, ali treću nije mogao...

"Čim izgubite jedan set od Karlovića, nalazite se pod velikim pritiskom. Mislim da sam fantastično odgovorio u drugom setu, ali je u trećem njegov servis bio nezaustavljiv. Bio sam nervozan u 'taj brejku', nisam mogao da ubacim nijedan prvi servis, ali sam dobro reternirao", izjavio je Nadal.

Sa Del Potrom će odigrati šesto uzastopno polufinale Indijan Velsa, čiji je šampion bio 2007. i 2009.

Preostali polufinalisti biće poznati u petak uveče po centralnoevropskom vremenu. Novak Đoković i Rišar Gaske sastaju se od 19 časova, a Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka četiri sata kasnije.

Zanimljivo je da će Federer i Vavrinka u polufinalu dublova igrati protiv Nadala i Marka Lopeza, pošto se Švajcarci odmore od svog singl meča.

U noći između petka i subote na rasporedu su i polufinala u ženskom singlu. Prvo će na teren Janina Vikmajer i Marion Bartoli, a u ranim jutarnjim časovima Karolina Voznijacki i Marija Šarapova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC