• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI: Viktor opet na Novaka?

Najbolji srpski teniseri slobodni u prvom kolu, a mogli bi ponovo da se sretnu - u četvrtom. Janko startuje sa Haseom.

 MAJAMI: Viktor opet na Novaka? Izvor: MONDO

Osvojio je Australijan open, Dubai i Indijan Vels, skoknuo do Bogote da odigra egzibicioni meč sa Rafaelom Nadalom, a onda se Novak Đoković vraća u SAD, preciznije u Majami, gdje će pokušati da osvoji četvrti uzastopni turnir (22. mart - 3. april).

Kao drugi nosilac na još jednom turniru iz kategorije ATP 1000 u prvom kolu je slobodan, a u drugom će se sastati sa boljim iz duela Denis Istomin - kvalifikant. Đoković je Uzbekistanca, trenutno 54. na ATP listi, lako savladao u jedinom dosadašnjem meču, na Austalijan openu 2010.

Đoković je osvojio turnir u Majamiju 2007, igrao je u finalu 2009, a prošle godine je eliminisan već u drugom kolu, od Belgijanca Olivijea Rohusa.

Naredni projektovani rival zahuktalom Srbinu je Brazilac Tomaš Beluči, a već u četvrtom kolu bi ponovo mogao da se sretne sa Viktorom Troickim.

Prethodno, drugi reket Srbije, koji je kao 16. nosilac takođe slobodan na startu, moraće da eliminiše pobjednika meča Tobijas Kamke (Njemačka) - kvalifikant, a onda vjerovatno i Amerikanca Sema Kverija (19).

Đoković i Troicki su igrali devet puta, Novak vodi 8:1, a naročito ubjedljiv bio je u posljednjem duelu, nedavno u Indijan Velsu, kada je prijatelju prepustio samo gem.

Kao i Đoković, i Viktor je prošle godine u Majamiju stao već na drugom stepeniku. Isto važi i za Janka Tipsarevića (44. na ATP), koji je sada u drugom dijelu kostura. Njegov protivnik u prvom kolu biće Holanđanin, Robin Hase (63). Nikada se nisu sastajali. Ako ga savlada, ići će na 18. nosioca, Hrvata Marina Čilića...

Žrijeb za ženski singl, kao i za takmičenja u dublu, još nisu obavljeni.

Nagradni fond turnira u Majamiju je 4.500.000 dolara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC