• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i društvo igraju fudbal za Japan

Novak Đoković predvodiće tim najboljih svjetskih tenisera, koji će odigrati egzibicionu fudbalsku utakmicu.

 Novak i društvo igraju fudbal za Japan Izvor: MONDO

Protivnik će im biti klub Fort Loderdejl Strajkersa, a cilj je da se sakupi novac za Japan, koji je pretrpio razaranja poslije zemljotresa i cunamija.

U ekipi će biti i drugi reket Srbije, Viktor Troicki.

"Veoma sam zabrinut za narod Japana i smatram da je jedino ispravno da uradimo sve što možemo da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna", rekao je Đoković koji je tokom turnira u Indijan Velsu na flasterima koje je nosio na desnom koljenu imao natpis "Podrška Japanu".

Srpski teniser je pozvao ljude da dođu na utakmicu koja će po lokalnom vremenu biti odigrana u srijedu u sedam uveče na terenu gimnazije Everglejds, nekoliko milja udaljenoj od terena na kojima će najbolji svjetski teniseri igrati mečeve na turniru Masters serije, objavljeno je na sajtu turnira u Majamiju.

U timu, koji predvodi Đoković, potvrđeno je da će biti i Španci Rafael Nadal, Fernando Verdasko, Felisijano Lopez i David Ferer, Japanac Kei Nišikori, Britanac Endi Mari, Francuz Rišar Gaske, Viktor Troicki, Kipranin Markos Bagdatis i Austrijanac Jirgen Melcer.

Zatim će biti održana dobrotvorna večera za Japan kojoj će, takođe, prisustvovati najbolji svjetski teniseri. Ulaznica za večeru je 350 dolara.

Đoković je takođe obezbjedio donaciju od 100.000 američkih dolara za manastir Gračanicu, saopštila je Eparhija raško-prizrenska.

Ova pomoć namijenjena je otkupu zemljišne parcele Padalište u neposrednoj blizini manastirskog imanja, koju je manastir bio prinuđen da otkupi po veoma visokoj cijeni, jer bi u protivnom imovina bila zauvjek otuđena od manastira i crkve, navodi se u saopštenju.

(FoNet, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC