• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI: I početak i kraj za Bojanu

U prvom kolu Ki Biskejna bolja od Bojane Jovanovski bila je Rumunka Monika Nikulesku - 2:0 (6:1, 7:6), poslije nešto više od sat vremena igre.

 MAJAMI: I početak i kraj za Bojanu Izvor: MONDO

Bojani Jovanovski ne prija Američki kontinent.

Poslije polufinala u Australiji (Sidnej) i četvrtfinala na Dalekom Istoku (Kuala Lumpur), mlada srpska teniserka na dva turnira u SAD nije uspjela da prođe prvo kolo. Poslije eliminacije na startu turnira u Indijan Velsu prošle nedjelje, uslijedio je i rani odlazak iz Majamija.

U prvom kolu Ki Biskejna bolja od 19-godišnje Srpkinje bila je Rumunka Monika Nikulesku - 2:0 (6:1, 7:6), poslije nešto više od sat vremena igre.

Meč je riješen u taj-brejku drugog seta, koji je Nikulesku dobila rezultatom 7:2. Prije ulaska u taj-brejk, Bojana je dva puta servirala za izjednačenje u setovima (5:4, 6:5), ali je oba puta davala brejk protivnici!

Nikulesku, 63. na WTA listi, pobjedom u prvom međusobnom WTA odmjeravanju snaga sa Jovanovski, 52. na svijetu, otkazala je srpski duel drugog kola 4,5 miliona dolara vrijednog turnira u Majamiju. Umesto sa Jovanovski, (6) Jelena Janković sastaće se sa 23-godišnjom Rumunkom, koju je tri puta do sada pobjeđivala u karijeri i kojoj nikad nije prepustila set.

Posljednji put, Jankovićeva i Nikulesku igrale su 2010. godine na Australijan Openu.

Ukoliko pobijedi Rumunku, "Džej-Džej" će u duelu trećeg kola igrati protiv bolje iz susreta (32) Klare Zakopalove iz Češke i Elene Baltače iz Velike Britanije, inače bivše Ukrajinke. Kasnije u žrebu, Jelena bi mogla da naleti na (10) Sahar Per iz Izraela ili (23) Janinu Vikmajer iz Belgije.

Prošle sezone, Jelena (26) je ispala u četvrfinalu Majamija poslije poraza od Samante Stosur. Jelena je ove sezone bila slobodna u prvom kolu kao šesta nositeljka...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC