• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prlainović: Ispravićemo greške

Kao glavne razloge neočekivanog poraza od Njemačke u meču Svjetske lige, srpski vaterpolisti ističu slabu odbranu sa igračem manje i nedostatak zajedničkih treninga.

 Prlainović: Ispravićemo greške Izvor: MONDO

Trebalo je da to bude rutinska pobjeda za "ovjeru" plasmana na završni turnir Svjetske lige u Firenci, ali reprezentacija Njemačke nije pristala na takav scenario.

Iako su znali da ne mogu do prvog mjesta u grupi, Nijemci su odigrali odličnu utakmicu, iskoristili slabosti "delfina" i ostavili ih u neizvjesnosti do 19. aprila, kada je na programu vjerovatno odlučujući meč sa Španijom.

"Kada se propusti toliko šansi, mora da dođe do nervoze u igri. Nismo imali sigurnost i omogućili smo Nijemcima da nas pobijede. Žao mi je zbog publike u Kruševcu, ali vjerujem da ćemo sve ispraviti protiv Španije", rekao je poslije meča Andrija Prlainović.

Živko Gocić rekao je za "Sportski žurnal" da protiv Njemačke "ništa nije bilo dobro".

"Loše smo odigrali sa igračem manje, bili bez ritma... Ovo je velika pouka za predstojeće utakmice. Nije da smo olako ušli u meč, ali ispostavilo se da nam nedostaju zajedničke pripreme. Teško je ne trenirati i samo igrati utakmice".

Centar Slobodan Nikić bio je ljut na crnogorskog sudiju Adžića, mada je ovaj u posljednjoj četvrtini nekoliko puta dodijelio igrača više Srbiji pri rezultatu 9:9.

"Ne znam zašto smo imali tako loš tretman. Osjetilo se da nam nedostaju Filipović i Rađen, kao i zajednički treninzi. Kruševljani su nas sjajno bodrili, žao mi je što im se nismo odužili", istakao je Nikić.

Pod uslovom da Makedonci na gostovanju "furiji" (5. aprila) ne naprave senzaciju, Srbija i Španija će 19. aprila odlučivati o pobjedniku grupe i putniku u Firencu. Ekipi Dejana Udovičića bio bi tada dovoljan i neriješen rezultat.

Iz Evrope su se na finalni turnir plasirali Crna Gora, Hrvatska i Italija. Prošle godine je Svjetska liga završena trijumfom Srbije u Nišu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC