• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valujev: Radujem se dolasku u Srpsku i BiH

Ruski bokserski šampion Nikolaj Valujev biće promoter meča između Gorana Delića i Ismaila Abdoula u petak (20 h) u Laktašima.

 Valujev: Radujem se dolasku u Srpsku i BiH Izvor: MONDO

"Iako je Belgijanac Abdoul jako cijenjen bokser u profesionalnim vodama, vjerujem da će Delić zabilježiti pobjedu i osvojiti titulu na profesionalnom ringu, što bi mu bila velika prilika da se uskoro bori i za svjetski šampionski pojas u kruzer kategoriji", izjavio je Valujev za "Glas Srpske".

Ruski gorostas je naglasio da je Delićev poziv prihvatio bez razmišljanja, posebno jer je meč humanitarnog karaktera obzirom da je novac od ulaznica namijenjen liječenju 16-godišnje Andree Lisac.

"Radujem se svom prvom dolasku u Republiku Srpsku, odnosno u Bosnu i Hercegovinu. Ponosan sam što ću biti dio humaniranog spektakla i vjerujem da će sakupljeni novac pomoći mladoj djevojci kojoj je potrebna transplantacija srca".

Posljednji put, Valeujev je ušao u ring 7. novembra 2009. godine, kada je poražen od Dejvida Heja. Tada je ostao bez WBA titule u teškoj kategoriji, ali je istakao da će se vratiti do kraja 2011.

"Dugo sam vukao povredu leđa, odnosno lijevog ramena i taj problem sam na kraju morao da riješim hirurškim putem. Zbog toga je uslijedila tolika pauza. Na ringu ću se pojaviti krajem ove godine i to najvjerovatnije kao izazivač pobjednika duela Vladimir Kličko - Dejvid Hej koji će se održati u Hamburgu 2. jula. Ubijeđen sam da će slaviti Kličko, a onda ću se sa njim obračunati i doći do trona apsolutnog vladara u teškoj kategoriji".

Valujev je podvukao da nadimci koje je stekao poput "Zvijer sa istoka", "Dlakavo čudovište", "Čovjek stijena", "Ruski medvjed" asociraju da je grubijan što ne odgovara istini.

"Takav sam samo na ringu. U normalnom životu sam drugačiji i na svakom mjestu se ponašam pristojno. Javna sam ličnost i imam veliku odgovornost. Svako moje nedolično ponašanje bio bi negativan primjer za mnoge ruske dječake i djevojčice, kojima sam uzor i zato im moram dati dobar primjer",
rekao je Valujev.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC