• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Opet je sudija pokvario sve

Srpski teniser nije govorio o svom meču, već o fudbalu Real Madrid – Barselona (0:2).

 Đoković: Opet je sudija pokvario sve Izvor: MONDO

Novak Đoković je za 68 minuta završio meč četvrtfina Serbia Opena powered by Telekom Srbija i brzo otišao pred televizor da gleda fudbalski meč između Real Madrida i Barselone, zbog čega su ga novinari čekali na konferenciji sve do 22.40.

Naravno pitali smo ga za komentar meča, kada smo ga već zbog toga čekali duže od sat vremena.

"Svaka čast Barseloni, ali opet sudija, opet uništavanje fudbala... Kao ljubitelj fudbala ne volim da vidim ovakve stvari u polufinalu Lige šampiona. Kada je sudija dao crveni karton, odmah je utakmica riješena", rekao je Đoković.

Novakov meč je bio u drugom planu, mada je protiv Rumuna Adrijana Ungura zabilježio 25. uzastopnu pobjedu u sezoni.

"Rekordi mi nisu prioritet i ne razmišljam o tome. Tek sada ulazim u ritam. Ovo mi je prvi meč poslije tri nedjelje pauze, a na šljaci nisam igrao deset, jedanaest mjeseci. Uz to igrao sam pred domaćom publikom, koja uvijek očekuje pobjedu, tako da sam zbog svega toga bio nervozan na početku", rekao je Đoković i dodao:

"Ovaj meč bio je solidan za prvi nastup na ovoj podlozi. Ne mogu reći da sam prezadovoljan igrom, ali bilo je očekivano da će biti oscilacija. Loptice su bile teške, tereni mokri zbog konstantne kiše koja je padala. Ali pobijediti u dva seta je olakšavajuća okolnost. Bilo je frustrirajuće za mene kada sam servirao, jer nisam mogao da podbacim lopticu kako valja".



Polufinalni meč na Serbia Openu powered by Telekom Srbija Novak Đoković bi trebalo da igra u petak i to protiv Slovenca Blaža Kavčića.

"Jedini meč koji smo igrali bio je, koliko se ja sjećam u Đenovi do 14 godina, tačno prije 10 godina. Tada je on pobijedio. Dugo se znamo, isto smo godište. Slovenija je dobila dva, tri tenisera koji se probijaju prema svjetskom vrhu. Blaž je u prvih 100 na svijetu. Jako je talentovan, vrlo borben... Prošle godne je igrao sa Endijem Rodikom na Rolan Garosu", dodao je drugi teniser svijeta, koji je i u srijedu uveče nosio bandaž na koljenu zbog koga je odustao od učešća u Monte Karlu, ali je rekao da je to samo preventivno.

Iskorisitli smo priliku i da mu postavimo neka pitanja i koja nemaju veze sa tenisom. Đokovićev kolega Huan Martin del Potro je nedavno izjavio da je rad da "uskoči" u fudbalsku reprezentaciju Argentine ukoliko zafali igrača. Novak misli da bi Nikola Žigić i Marko Pantelić trebalo da ostanu tu gdje jesu.

"Mislite da igram u napadu? Posljednja dvije fudbalske utakmice koje sam igrao svi su željeli da budu u napadu, pa sam ja na kraju završio u defanzivi. Inače, mislim da još uvijek ima mnogo dobrih fudbalera u našem timu, tako da ja za to nisam spreman".

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac je gostujući na Serbia Openu powered by Telekom Srbija rekao da je shvatio koliki je sam bio brend tek kada je počeo da ustaje noću da gleda Novaka.

"Naravno da mi laska kada Vlade Divac ustaje da gleda moje mečeve. To je zadovljstvo čuti kada dolazi od najveće legende našeg sporta", uzvratio je Novak.

Đoković je juče prošetao centrom Beograda, poslije dugo vremena, pa su se novinari našalili sa njim upitavši ga da li se sjeća koliko košta kilogram banana.

"Kilogram banana, onih većih koje sam odabrao je 160 dinara. Dobio sam kusur od 40 dinara, jer sam imao 200", precizno je referisao Novak i dodao:

"Bili su vrlo ljubazni na svim tezgama koje sam posjetio. Posebno na posljednjoj. Prodavac mi je dao sve: paprike i rotkvice, kupus, zelenu salatu... Mama ne može da spremi svu tu hranu koliko smo dobili. Bilo je zanimljivo iskustvo da mogu da se prošetam ulicama Beograda i da budem sa svojim narodom. Nisam to uspio zbog ritma života koji vodim i vremena koje provodim u Beogradu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC