• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Partizan za klub i Srbiju!

Crno-bijeli idu na pobjedu i u Lisabonu i uvjeravaju da će protiv Benfike braniti čast, ne samo kluba, već i srpskog rukometa.

 RUKOMET: Partizan za klub i Srbiju! Izvor: MONDO

Rukometarše Partizana u nedjelju u Lisabonu očekuje revanš meča polufinala Čelendž kupa protiv Benfike. Crno-bijeli će na obalama Atlantika braniti beogradskih šest golova prednosti (36:30).

Pred polazak u Portugaliju trener "parnog valjka" Aleksandar Brković istako je da njegov tim ide po novu pobjedu.

"U Lisabon ne idemo da branimo plus šest golova, već kao i do sada, na svakoj utakmici idemo na pobjedu i to je naša jedina kalkulacija. Mnogo toga će zavisiti od naše odbrane i golmana gdje imamo puno prostora za napredak u odnosu na prvu utakmicu. Vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo se plasirati u finale Čelendž kupa, što bi bio fenomenalan uspjeh ne samo za Partizan već i za kompletan srpski rukomet".

Aleksandar Pilipović vjeruje da u Lisabonu neće biti neprijatnih iznenađnja.

"Očekuje nas teška utakmica. Vjerujem da ćemo odigrati disciplinovano, pametno i hrabro i pobijediti. Prolaz u finale bio bi veliki uspjeh za mene i za cijelu ekipu", rekao je rukometaš crno-bijelih.

Miloš Kostadinović smatra da će u Portugaliji biti mnogo teže nego prošle subote na Banjici.

"Poslije relativno lake pobjede u Beogradu očekujem mnogo teži meč u Lisabonu. Naravno idemo na pobjedu i nadam se prolasku u finale".

Srđan Cekic, predsjednik Upravnog odbora Partizana, kaže da će crno-bijeli u Lisabonu braniti čast srpskog rukometa.

"U nedjelju branimo boje Partizana, Srbije i srpskog rukometa. Zajedno sa ovim fantastičnim momcima imamo čast da kao uprava kroz rezultate na domaćoj sceni i u Evropi napravimo podlogu za još moćniji i stabilniji evropski Partizan. Naravno, pred nama je i velika obaveza, kako finansijska zbog ogromnih troškova koje iskreno na početku sezone nismo očekivali, tako i prema izmirivanju svakog dinara obaveza prema igračima i stručnom štabu, koji ovu složenu situaciju herojski podnose."

Partizan će biti gost Benfike u nedjelju od 18.15 sati. Utakmicu sude Buše i Mejer iz Švajcarske, a delegat je Štefan Jug.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC