• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Viktor htio, nije mogao

Drugi nosilac Serbia opena powered by Telekom Srbija nije se plasirao u četvrtfinale. Zaustavili su ga povreda leđa i Marsel Granoljers - 2:6, 3:6.

 SERBIA OPEN: Viktor htio, nije mogao Izvor: MONDO

Španski teniser, kojeg je Troicki 2009. na istom terenu pobijedio u dva seta i od kojeg nije poražen u tri međusobna meča, dočekao je svojih "pet minuta".

Pedeset i drugi reket svijeta iskoristio je pruženu šansu i sada je favorit da se preko italijanskog veterana Filipa Volandrija domogne mjesta u polufinalu.

Viktor se mučio svih sat i 39 minuta, koliko je trajao meč u četvrtak uveče - zatražio je ljekarski tajm-aut već pri rezultatu 1:4 u prvom setu.

Otežano se kretao, djelovao kruto i tromo, ali nije želio da odustane iz poštovanja prema publici, koja se po prohladnom vremenu okupila na centralnom terenu teniskog kompleksa "Novak" na Dunavskom keju.

Pamtiće Troicki ovaj duel i po tome što je dobio samo prvi gem na svoj servis, a onda izgubio preostalih osam!

Tako nešto mu se vjerovatno ne bi dogodilo ni da je sa druge strane mreže stajao Rafael Nadal u top formi, ali ovog puta on očito nije bio u stanju da uradi stvari koje su mu inače rutina...

Granoljers je iskoristio osam od 13 prilika za brejk, a Troicki 4/10. Jedan drugom naročito su oduzimali servise u drugom setu, kada je u devet gemova viđeno čak osam brejkova!

Jedini gem na svoj servis osvojio je Španac za vođstvo od 2:0. Viktoru je bilo lakše da igra bez početnog udarca i on je u tri navrata pružao sebi šansu da uhvati rezultatski priključak. Nažalost, bez uspjeha...

Pružio je ruku svom vršnjaku iz Španije i pognute glave otišao u svlačionicu. Njegovim porazom otpala je i mogućnost da u nedelju gledamo "srpsko finale".

U četvrtfinalu ćemo imati Novaka Đokovića (protivnik Blaž Kavčič) i Janka Tipsarevića (rival Somdev Devarman), dok će se u drugom dijelu "kostura" sastati Granoljers - Volandri i Lopez - Montanjes.

(MONDO, www.mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC