• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanki jedva spasili život, a ona hoće opet u bazen! 48 sati kasnije javila: Dobro sam i biću uz moj tim! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Samo dva dana nakon jezivih scena koje smo vidjeli Anita Alvarez hoće ponovo da se takmiči!

 američka plivačica jedva preživjela ali želi da se takmiči na sp  Izvor: Profimedia

Vidjeli smo pravu dramu na Svjetskom prvenstvu u plivanju gdje se američka sportiskinja Anita Alvarez onesvijestila i završila na dnu bazena! Ona se takmiči u sinhronom plivanju, a samo 48 sati nakon što je završila na dnu bazena hoće ponovo da se takmiči!

Andrea Fuentes koja je trenira je skočila u vodu i spasila joj život nakon što je u ženskom solo finalu samo odjednom potonula, a otkriveno je da Alvarez nije disala čak dva minuta.

Možda će vas zanimati

"Ja to pričam i inače svima, jako sam zahvalna što je imam kao trenera. Kada sam saznala da će da me trenira nisam mogla da vjerujem. Što se incidenta tiče, djelovalo mi je da imam zaista sjajan nastup. Moj najbolji nastup u karijeri i ne samo da sam bila sjajna, nego sam i uživala u trenutku", rekla je ona.

Objasnila je da se osejćala sjajno do samog kraja svoje predstave, a onda je prvo izgubila osjećaj nad jednom rukom, a potom i nad celim telom. 

"A onda na samom kraju znam da sam prestala da osjećam ruku, ali sam pomislila - daću sve od sebe da završim. Poslije toga se samo sjećam da sam krenula da tonem i pomislila da se ne osjećam baš najbolje. I to je bukvalno posljednje čega se sjećam", dodala je američka plivačica.

Ona je obradovala sve kada je javila da se osjeća dobro i da se oporavlja, ali je mnoge iznenadilo što je 48 sati nakon jezivih scena u bazenu odbila da se povuče sa takmičenja! Anita Alvarez se i dalje nada da će nastaviti da se bori za medalje!

"Hvala svima, ja sam zdrava i osjećam se dobro. Zahvalna sam na svim porukama podrške i nadam se da ću i dalje biti uz moj tim. Da li će to biti u vodi ili pored bazena, odlučiću zajedno sa medicinskim osobljem, ali u svakom slučaju imamo posao koji moramo da završimo", zaključila je Alvarezova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC