• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Ponovo igram dobro

Srpska teniserka na startu turnira u Rimu odigrala protiv Nađe Petrove jedan od najboljih mečeva u posljednjih nekoliko mjeseci.

 Ana Ivanović: Ponovo igram dobro Izvor: MONDO

Ana Ivanović poslije dosta vremena ponovo je zasijala na teniskom terenu. U prvom kolu turnira Masters serije u Rimu sa uspjehom je obavila posao za samo 37 minuta, dobivši u nizu devet gemova.

Ona je furiozno dobila prvi set protiv Nađe Petrove sa čak 6:0, a u drugom prilikom vođstva od 3:0, Ruskinja joj je predala zbog povrede kuka.

Iako Petrova nije pružila maksimum, evidentno je bilo da je Ana igrala dobro, možda i najbolji duel u posljednjih nekoliko mjeseci. Ponovo je bila agresivna na terenu, služio ju je servis, ali i ubojit forhend.

"Vrlo sam zadovoljna zbog pobjede, ali i svoje igre. Veoma dobro sam servirala i tokom cijelog meča imala sam pozitivan stav. Nadala se sam upravo takvoj igri, mada nikada se ne osjećate dobro kada vam protivnica preda meč. Nadam se da će Nađa biti dobro", izjavila je Ivanovićeva, koja je u Rimu postavljena za 13. nosioca.

Srpska teniserka, koja na najnovijoj WTA listi zauzima 22. mjesto, u drugoj rundi takmičenja, u srijedu, igraće protiv Belgijanke Janine Vikmajer.

"Pobjeda na startu turnira mi mnogo znači, pogotovo jer je to bio težak žrijeb, ali sam se pripremila za taj izazov. Svjesna sam da nema lakih protivnica, ali sam spremna da iskoristim sve svoje šanse. Zaista je lijepo vratiti se u Rim", rekla je Ana, koju je prošle godine u prijestonici Italije zaustavila Peti Šnider, u trećem kolu.

Ivanovićeva se nikada do sada nije sastajala u karijeri sa dvije godine mlađom Vikmajer, koja je trenutno 24. teniserka svijeta.

Belgijanka je prošle godine poražena, baš kao i Ivanovićeva, u trećoj rundi Rima, a zaustavila ju je još jedna Srpkinja - Jelena Janković.

Vikmajer se ove sezone dosta mučila u prvom kolu protiv Njemice Angelike Kerber, koja je do glavnog žrijeba stigla kao "laki luzer" - 4:6, 6:3, 6:3.

Turnir u Rimu igra se za ukupni nagradni fond od 2.050.000 dolara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC