• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej: Neće mi se ovo ponoviti

Škotski teniser poslije poraza od Đokovića u polufinalu Rima (1:2) izjavio da žali što nije znao da privede meč kraju. "Novaku teško protiv Nadala".

 Marej: Neće mi se ovo ponoviti Izvor: MONDO

Endi Marej sebe je nazvao jednim od najboljih "klouzera" u svijetu tenisa, dakle, igračem koji zna kako da završi posao, posebno kada servira za meč.

U susretu sa Novakom Đokovićem (1:6, 6:3, 6:7) odigrao je jedan od najgorih gemova kada je u trećem setu imao vođstvo od 5:4 i servis.

"Napravio sam dvije duple servis greške, šta više da kažem? Veoma, veoma rijetko mi se događa da izgubim gem na svoj servis kada treba dovršiti meč", rekao je Marej.

"Ovaj poraz neće me pokolebati. Potrudiću se da bude posljednji kojeg sam doživio na ovakav način", dodao je on.

Marej je rekao da je meč bio veoma dobar i da je imao šansu da pobijedi.

"Novak je bio odličan u prvom setu, a ja sam tek onda počeo da igram. U završnici drugog i trećeg seta publika je mogla da vidi veoma dobar tenis".

Upitan je i da prokomentariše Novakovu seriju od 38 pobjeda, počev od prošlogodišnjeg finala Dejvis kupa.

"Sjajna serija, nema šta. Razočaran sam što je nisam prekinuo. Trebalo je to da uradim, ali nisam. Nijednom teniseru neće biti lako da ponovi takav niz pobjeda, ali i Novaku će biti veoma teško da je produži u finalu protiv Nadala".

Škotski teniser, koji nije uspio da se "počasti" za 24. rođendan (slavi ga 15. maja, a Đoković sedam dana kasnije), smatra da ima kvalitet da osvoji Rolan Garos.

"Znam da mogu da igram ravnopravno sa svim favoritima. Moraću još bolje ako želim da trijumfujem u Parizu. Radiću naporno u narednih četiri-pet dana da bih spremno dočekao početak turnira. Neće mi nedostajati samopouzdanja".

Marej je, inače, propustio priliku da postane prvi britanski teniser u finalu ATP turnira na šljaci još od Bastera Motrama 1982. godine!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC