• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Dogodine biće 'joj, Bože!'

"Jako sam ponosan na svoju igru. Ali, kad pomislim na sve poene koje treba da branim sljedeće godine, joj, Bože!", rekao je Novak Đoković.

 Nole: Dogodine biće 'joj, Bože!' Izvor: MONDO

Čvrsto na zemlji...

Ni po čemu ne može se naslutiti da je Novak Đoković u oblacima dok ruši rekorde i ispisuje stranice teniske istorije. I muči Rafaela Nadala...

Đoković je izjavio po osvajanju titule na Mastersu u Rimu da je prezadovoljan, jer je uspio da pobijedi Rafaela Nadala na "njegovoj" podlozi dva puta za sedam dana. Pogledajte Foto-galeriju.

"U ovom meču premašio sam sebe po svom kvalitetu u poređenju sa onim u finalu Mastersa u Madridu prošle nedjelje", rekao je Đoković za TV B92.

Drugi reket svijeta je istakao da je posebno zadovoljan što je protiv "najboljeg igrača današnjice na šljaci pružio najbolju igru".

Potom je ocijenio da je "igrao kao lud".

"Najbolji na svijetu? Ne znam, ali danas sam igrao kao lud, možda svoj najbolji tenis. Ovo je fantastično, naročito poslije meča od tri sata dan prije (protiv Endija Mareja)".

Ovo je srpskom reprezentativcu bila četvrta pobjeda nad Nadalom ove sezone, od čega su posljednje dvije zabilježene na šljaci, podlozi na kojoj Španac važi za najboljeg.

"Jako sam ponosan na svoju igru na šljaci. Sada imam samopouzdanja da mogu da pobijedim najbolje igrače. Ali kad pomislim na sve poene koje treba da branim sljedeće godine, joj, Bože! Ali, da bude jasno, Rafa je kralj šljake. U redu dva puta sam ga pobijedio za sedam dana, ali to su samo dva turnira, a on je dominirao na ovoj podlozi godinama", rekao je Đoković.

Đoković je naglasio da je uz fantastičnu atmosferu i podršku koju je imao sa tribina uspio da se oporavi poslije iscrpljujućeg meča sa Endijem Marejom prethodnog dana.

"Uspio sam da se oporavim i da iz sebe izvučem maksimum", rekao je Đoković.

Najbolji teniser ove sezone rekao je da je bio agresivan, pošto je to jedini način da se pobijedi Nadal.

"Sada ću malo da uživam, neću ni da pipnem reket u sljedeća četiri dana. Onda ću da se spremim za Rolan Garos, najvažniji turnir na svijetu", rekao je Đoković.

Prvi teniser na ATP listi Rafael Nadal nije bio nezadovoljan i priznao je da je izgubio od boljeg.

"Zadovoljan sam svojom igrom, kako igram ove sezone. Kretao sam se, napadao. Nisam tužan, igrao sam na svom nivou, čak bolje nego u Madridu (prije nedjelju dana)...Igrao sam jako dobro, ali ispred mene je bio jači igrač", rekao je Nadal.

Španac je ocijenio da je na pravom putu i da želi da ponovo osvaja Rim.

"Novak je nevjerovatan. Ova četiri mjeseca igra za klasu bolje od svih ostalih tenisera. Jasno je da ima veliko samopouzdanje. Pobjeđivao sam ga u prošlosti. Svi imaju uspone i padove. Da li sam i dalje kralj šljake? Bio sam... Ali, nastaviću da radim", rekao je Nadal.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC