• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio da ratuje protiv Rusije, pa postao evropski šampion!

Fantastičan rezultat čovjeka koji je prije samo nekoliko mjeseci želio da se javi da bude dobrovoljac u ukrajinskoj vojsci.

 Mihajlo Romančuk prvak Evrope u plivanju Izvor: Profimedia

Ukrajina ima Evropskog šampiona u plivanju na 1.500 metara slobodnim stilom!

Mihajlo Romančuk (26) stigao je do zlatne medalje, a njegov trijumf privukao je mnogo pažnje. Mihajlo je posljednjih nekoliko mjeseci bio u žiži interesovanja zbog rata koji traje u njegovoj zemlji, ali i zbog odluke da se priključi vojsci!

On je bio toliko odlučan da ode u rat protiv Rusije da je čak i svojoj porodici saopštio odluku da razmišlja da postane dobrovoljac. Na sreću ljubitelja plivanja to se nije dogodilo, pa je Romančuk ovo ljeto umjesto u rovu na istoku svoje zemlje proveo u bazenu na Evropskom prvenstvu, gdje se okitio zlatom.

"Nakon mnogo diskusije, zaključili smo da ne mogu nikako da pomognem sa oružjem", rekao je tada Mihajlo, koji je bio spreman da se prijavi kao dobrovoljac. Ipak, od toga je odustao i nastavio je da se bavi plivanjem, a to mu se ubrzo isplatilo.

Ovako izgleda Mihajlo Romančuk, novi evropski šampion:

Inače, Mihajlo je oženjen Marinom Bek-Romančuk, veoma uspješnom atletičarkom. Jedna od najvećih protivnica Ivane Španović u disciplini skok udalj prije četiri godine pristala je da se uda za Mihajla i oni privlače mnogo pažnje. Njih dvoje važe za jedan od najzgodnijih parova u svijetu sporta, a kada pogledate fotografije biće vam jasno i zašto.

Marina se ovih dana bori za zlatnu medalju u svojoj disciplini na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a prethodnih godina stekla je veliki broj fanova i zbog fotografija koje dijeli na društvenim mrežama. Pogledajte kako izgleda Marina Bek-Romančuk, jedna je od najzgodnijih atletičarki današnjice:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC