• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: I Pro Reko umije da izgubi

Protivnik Partizana u polufinalu Evrolige, zagrebačka Mladost pripremaće se sa Pro Rekom. Đenovljani prvi put poraženi poslije više od godinu dana.

 VATERPOLO: I Pro Reko umije da izgubi Izvor: MONDO

Još dvadesetak dana ostalo je do završnog turnira Evrolige u Rimu, na kojem se očekuje da u finalu igraju beogradski Partizan i najskuplja ekipa na svijetu, branilac titule prvaka Evrope, Pro Reko.

Ipak, do tog očekivanog finala, obe ekipe treba da prođu prepreke zvane zagrebačka Mladost, odnosno Budva.

Zanimljivo, postoji mogućnost da se sve četiri ekipe međusobno pripremaju. Tačnije, da Partizan do Fajnal-fora (3. i 4. juna) sparinguje sa Budvom, a sasvim je izvjesno da će zagrebački "žapci" kovati taktiku za polufinalni meč protiv Partizana pripremajući se sa Pro Rekom.

Od svih učesnika Fajnal-fora Partizan je u najnezgodnijem položaju, jer nema više jakih utakmica. Preciznije, od kraja četvrtfinalne faze Evrolige nije imao nijedan ozbiljniji meč (iako je igrao finale srpskog prvenstva protiv Vojvodine).

Slično je i sa zagrebačkom Mladošću. Ali, ekipa u kojoj igra Vanja Udovičić riješila je taj problem. Zagrepčani će od četvrtka do subote boraviti u Đenovi i imati nekoliko zajedničkih treninga sa Pro Rekom.

Pro Reko, inače, igra finalnu seriju italijanskog prvenstva sa Savonom. Iako se očekivalo da će Reko lako osvojiti novu titulu, Savona je pokazala zube.

U drugoj utakmici Savona je pobijedila Pro Reko 11:10, iako je tokom meča zaostajala tri gola za gostima. Istina, za Pro Reko u italijanskom prvenstvu ne igraju svi licencirani vaterpolisti, ali su i imena Borisa Zlokovića, Stefana Tempestija, Aleksandra Ivovića, Mauricija Feluga, Tibora Benedeka...za svaki respekt.

To je bio prvi poraz Pro Reka poslije 54 utakmice, odnosno poslije više od godinu dana u svim takmičenjima!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC