• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrhunski plivači na mitingu u Banjaluci

Plivački klub Olimp organizovaće u Banjaluci četvrti po redu Međunarodni miting 28 i 29 maja .

 Vrhunski plivači na mitingu u Banjaluci Izvor: MONDO

Više od 120 plivača iz 17 država učestvovaće na četvrtom po redu Međunarodnom plivačkom mitingu „Banja Luka Open 2011“. Organizator i direktor Plivačkog kluba „Olimp“ Željko Panić rekao je da prijave za učesnike još traju, ali da je već sada poznato da dolaze: Milorad Čavić, Nađa Higl, Duje Draganja, Evgenije Kortiškin, Ivan Lenđer, Čaba Silađi i još mnogi olimpijski i svjetski rekorderi u plivanju.

Ovaj značajan sportski događaj pod pokroviteljstvom Vlade RS, kompanija m:tel podržaće i ove godine.  Predsjednik Organizacionog odbora mitinga i premijer RS Aleksandar Džombić izjavio je da dolazak svjetski poznatih imena i samo održavanje mitinga predstavljaju veliki uspjeh za Banjaluku.



Generalni direktor m:tel-a Predrag Ćulibrk podsjetio je da je m:tel kao društveno odgovorna kompanija od samog početka prijatelj plivačkog mitinga.

"Nama je strateško opredjeljenje društveno odgovorno poslovanje. Iz tog razloga smo podržali i ovu manifestaciju. Sport i odnos prema sportu zauzima posebno mjesto u našim akcijama društveno odgovornog poslovanja. Prije svega, sport promoviše prave vrijednosti, pa nismo imali dileme da podržimo ovu manifestaciju. Već četiri godine smo zajedno i nadam se da ova četvrta godina predstavlja tradiciju, koja neće biti prekinuta“, rekao je generalni direktor m:tela Predrag Ćulibrk.

Banjalučki miting je u kalendaru Evropske plivačke federacije od 2010. godine. Na prošlogodišnjem, trećem, "Banjaluka openu" pored ostalih, nastupili su Milorad Čavić, Nađa Higl, Evgenij Korotiškin, Jori Verlinden, Aleksej Puninski i Trin Aljand. Vrhunskih plivača očito ni ove godine neće nedostajati.

Svjetsko prvenstvo u sportovima na vodi je na programu od 16. do 31. jula u Pekingu.

(N.B./MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC