• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena spremna za trofej u Parizu!

"Ovde sam tri puta igrala polufinale, a ovog puta želim da odem dalje i zato ću dati sve od sebe da stignem do trofeja", izjavila srpska teniserka.

 Jelena spremna za trofej u Parizu! Izvor: MONDO

Jelena Janković doputovala je u Pariz na Rolan Garos iz Brisela. Iako u Belgiji nije briljirala, drugi Grend slem turnir sezone dočekuje sa optimizmom.

Jelena je izjavila da je na najvećim turnirima uvijek spremna za težak žrijeb, ali da je to neće sputati da na omiljenom turniru ove godine ostvari najbolji rezultat u karijeri.

"Rolan Garos je jedan od mojih omiljenih turnira i uvek u Pariz dolazim sa najvećim ambicijama. Ovde sam tri puta igrala polufinale, a ovog puta želim da odem dalje i zato ću dati sve od sebe da stignem do trofeja. Vjerujem u sebe, osjećam se odlično, pariska šljaka je mjesto gdje uvek pružam najbolje partije i nadam se da će tako biti i ove godine", istakla je Jankovićeva za "Sport".

Bivša "broj jedan", koja je u Parizu postavljena za desetog nosioca, u prvoj rundi igraće protiv Ukrajinke Alone Bondarenko, 75. sa WTA liste.

Džej Džej protiv nje ima fantastičan skor - igrale su 13 puta, a srpska teniserka izgubila je samo jedan meč. Prošle godine sastale su se upravo na Rolan Garosu, a Jelena je upisala trijumf rezultatom 6:4, 7:6.

Za razliku od Jankovićeve koja je igrala polufinala 2007, 2008. i 2010, Bondarenko je najbolji rezultat postigla upravo prošle godine, kada ju je srpska teniserka eliminisala u trećem kolu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC