• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Marković: Ovo je nešto jako veliko...

Trener rukometaša Borca m:tel Dragan Marković nije krio oduševljenje poslije osvojenog pehara u Kupu Bosne i Hercegovine.

 Dragan Marković: Ovo je nešto jako veliko... Izvor: MONDO

Banjalučani su nošeni sjajnim odbranama Marija Blaževića i navijanjem popularnih "Lešinara" deklasirali Izviđač u finalu 28:22 (13:11) i po drugi put u istoriji kluba osvojili trofej.

"Bili smo mnogo bolji od Ljubušaka i zaslužili smo pehar. Svaka čast momcima, ovo je nešto jako veliko poslije godinu dana mukotrpnog rada. Hvala publici na sjajnoj podršci",
izjavio je Marković u prvom komentaru finalnog dvoboja.

Najbolji akter utakmice i najbolji golman kompletnog finalnog turnira u Banjaluci, Mario Blažević priznao je da je prepun utisaka, ali od uzbuđenja nije mogao da prozbori više od nekoliko rečenica.

"Najvažnije je što smo upsjeli da osvojimo trofej. Presrećan sam jer smo dokazali da imamo karakter, smogli smo snage da se dignemo poslije poraza od Bosne u prvenstvu i izgubljene titule"
, rekao je golman Banjalučana.

Sa druge strane u taboru popularnih "skauta" vladalo je malo razočaranje, ali i sportski duh, obzirom da su prvo uputili čestitke crveno-plavima na osvojenom Kupu BiH.

"Borac m:tel je bio bolji u finalu i čestitam im na osvojenom trofeju. Mi smo se istrošili protiv Bosne u polufinalu i nismo uspjeli da ponovimo igru iz te utakmice protiv Banjalučana. Neiskustvo nas je guralo iz greške u grešku, nismo uspjeli da se dignemo i zasluženo smo poraženi", izjavio je trener Ljbušaka Zdenko Grbavac.

Kapiten Izviđača Marko Matić najprije je pohvalio samu organizaciju turnira i fer i korektno navijanje domaćih pristalica rukometa.

"Čestitam Banjalučanima na ogranizaciji, na sjajnom navijanju bez vrijeđanja protvnika i gostoprimstvu... Zasluženo su nas dobili i čestitam im na tome... Mi smo izborili Evropu i zadovoljni smo osvojenim trećim mjestom u prvenstvu i drugim u Kupu BiH", podvukao je kapiten skauta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC