• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Džej Džej "probila led"

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pobijedivši svoju staru mušteriju, Ukrajinku Alonu Bondarenko - 6:3, 6:1.

 RG: Džej Džej "probila led" Izvor: MONDO

Rolan Garos počeo je dobro po srpske predstavnike, pošto je Jelena Janković nakon 65 minuta igre "otpisala" 75. teniserku svijeta, Alonu Bondarenko.

Deseti nosilac turnira u drugom kolu će se sastati sa Jelenom Dokić ili Verom Duševinom, čiji je meč u toku.

Da Jelena neće imati težak posao sa šest mjeseci starijom rivalkom iz Ukrajine, moglo se naslutiti po međusobnom skoru sa kojim su ušle u ovaj meč - 12:1!

Jedini poraz od Bondarenko, Džej Džej je doživjela na prošlogodišnjem Australijan openu (2:6, 3:6), ali joj se revanširala sa kamatom na Rolan Garosu i Vimbldonu. Ovo je bio njihov čak četvrti okršaj na posljednjih šest grend slem turnira!

Bondarenko je održavala rezultatski "egal" u prva četiri gema. Jelena je strpljivo čekala svoju šansu i poslije dvije neiskorišćene materijalizovala treću brejk loptu, za vođstvo od 4:2.

Brejk prednosti sačuvala je do kraja seta, da bi u drugom setu prikazala superiornu igru, sve do posljednjeg gema, kada je pri rezultatu 5:1 imala problema da završi posao.

Međutim, nije bilo posebne drame i ona je prošla u dalje takmičenje, sa željom da joj se (bar) ponovi prošla godina, kada je dogurala do polufinala.

U nedelju je imala 17 vinera, 24 neiznuđene greške i realizaciju brejk lopti 4/12, dok njen servis nije bio ugrožen nijednom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC