• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počeo sa radom teniski centar RS

Članovi reprezentativnih selekcija Republike Srpske do 12 i 14 godina u Banjaluci imali prvi zajednički trening, saošteno je iz TS RS.

 Počeo sa radom teniski centar RS Izvor: MONDO

Savez je, po uzoru na najrazvijenije teniske sile, organizovao zajednički rad najkvalitetnijih tensera i teniserki koji će se u ''Teniskom centru'' u zavisnosti od obaveza na turnirima okupljati najmanje jednom u 15 dana, a po mogućnosti i svake sedmice.

Članovi teniske reprezentacije RS do 14 godina danas su trenirali na terenima TK ''Borac'' sa trenerima Stanišom Sladojevićem i Sašom Dragičevićem, dok su reprezentatici u kategoriji do 12 godina prvi trening imali na terenima TK ''Meč Bol'' pod nadzorom Igora Račića.

"Ovo je još jedna u nizu aktivnosti Teniskog saveza RS kojima se želi unaprijediti rad sa najmlađim teniserima, a plan je da se kroz ovakav rad formiraju juniorski timovi koji će se sastati sa vršnjacima iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije", navodi se u saopštenju.

Predsjednici teniskih saveza RS Nebojša Antonijević i Srbije Slobodan Živojinović potpisali su 27. aprila u Banjaluci Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Ovaj sporazum predviđa širok spektar djelovanja i zajedničkog angažovanja dva Saveza u budućem radu, kako na planu juniorskog tenisa, tako i u edukaciji trenera i obuci sudija, ali i mogućnosti zajedničkog organizovanja turnira. (Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC