• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Na terenima Džej Džej, Nole, Janko i Ziki

Na Rolan Garosu danas ponovo na teren izlaze Novak Đoković, Janko Tipsarević, Jelena Janković, kao i Nenad Zimonjić u dublu i miks dublu.

 RG: Na terenima Džej Džej, Nole, Janko i Ziki Izvor: MONDO

Đoković će igrati meč trećeg kola s Huanom Martinom del Potrom iz Argentine. Oni su do sada igrali tri meča, u kojima je Đoković pobijedio. Srpski teniser postavljen je za drugog nosioca na turniru, a sastaće se sa 25. nosiocem. Meč će se igrati na terenu "Filip Šartrije" kao četvrti po redu.

Na terenu "Suzan Lenglen" igraće Janko Tipsarević sa nekada najboljim igračem svijeta Švajcarcem Rodžerom Federerom. Meč je drugi po redu. Srbin trenutno zauzima 32. poziciju na ATP listi, dok je Federer na trećem mjestu. Odigrali su tri meča, a Švajcarac je pobijedio u sva tri.

Na terenu broj dva Jelena Janković igra meč trećeg kola sa Amerikankom Betani Matek Sands, s kojom se do sada dva puta sastajala i jednom pobijedila. Jankovićeva je 10. nosilac, a teniserka iz SAD je trenutno 34. na WTA listi. Meč je na tom terenu drugi po redu.

Na trećem terenu Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra sastaće se u drugom kolu sa Špancima Pablom Anduharom i Danijelom Himenom Traverom. Meč je drugi po rasporedu.

Na istom terenu, posljednji peti meč, Nenad Zimonjić će odigrati sa Katarinom Srebotnik, u prvom kolu mješovitog dubla. Oni su postavljeni za prve nosioce u ovoj konkurenciji, a sastaće se sa Kajom Kanepi iz Estonije i Robertom Linstedom iz Švedske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC