• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: Milorad Čavić sa m:telom do pobjede!

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić od kompanije m:tel dobio je novi Samsung Galaxy tablet uz želje za uspjeh na plivačkom mitingu u Banjaluci.

 PLIVANJE: Milorad Čavić sa m:telom do pobjede! Izvor: MONDO

Predstojećeg vikenda na gradskom bazenu održava se četvrti Međunarodni plivački miting "Banjaluka Open 2011", a u krajišku ljepoticu već su stigli svi učesnici.

Najbolji i najpopularniji plivač Srbije Milorad Čavić, koji često dolazi u Banjaluku, izjavio je na konferenciji za novinare da je presrećan ponovnim dolaskom.

"Zadovoljan sam jer sam opet u Banjaluci. Posebno zbog takmičenja na Gradskom olimpijskog bazenu, koji nama plivačima nudi najsavremenije uslove za pripreme",
rekao je Čavić.

Predsjednik organizacionog odbora ove sportske manifestacije i premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić pozvao je sve ljubitelje plivanja da dođu u subotu i nedjelju kako bi uživali u nastupima vrhunskih sportista.

I direktor Plivačkog kluba Olimp Željko Panić pozvao je gledaoce da popune tribine Gradskog olimpijskog bazena predstojećeg vikenda.

Milenko Cvijanović, izvršni direktor kompanije m:tel, koja je glavni sponzor mitinga "Banjaluka Open 2011" poželio je Miloradu Čaviću najbolji plasman.

Cvijanović je najprije pozdravio sve prisutne u ime kompanije i podvukao da je svima u m:tel-a čast što su i ove godine dio ovog međunarodnog sportskog spektakla.

"Dio naše poslovne filozofije je društvena odgovornost i prijateljstvo sa uspješnim ljudima iz svijeta sporta, muzike i kulture, koji su pravi uzor mladima. Izuzetno se trudimo da promovišemo prave vrijednosti i sportski duh i dajemo podstrek vrhunskim sportistima na putu do medalja", rekao je izvršni direktor kompanije m:tel i dodao:

"Iskoristio bih ovu priliku da velikoj plivačkoj zvijezdi, Miloradu Čaviću uručim pravu zvijezdu u svijetu komunikacija - Samsung Galaxy tablet".


"S obzirom da život vrhunskog sportiste podrazumijeva dosta putovanja, mislim da će mu ovaj uređaj, koji je jedinstvena kombinacija netbook-a i telefona, pomoći da ostane u kontaktu sa nabližima, ali i da sliku Banjaluke i naše zemlje putem interneta pošalje u svijet", zaključio je Cvijanović.

Na četvrtom po redu mitingu "Banjaluka Open 2011" učestvovaće više od 120 plivača iz 17 zemlja svijeta, a među su i zvučna imena ovog sporta: Nađa Higl, Duje Draganja, Evgenije Kortiškin, Ivan Lenđer, Čaba Silađi i drugi olimpijski i svjetski rekorderi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC