• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije išlo kako treba, a onda je Santoreli rekao jednu stvar! Legendarna odbojkašica se prva javila, ovako je došlo zlato

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Danijele Santareli je jednom rečenicom ubijedio Anju Spasojević da uzimamo zlato!

 Nije išlo kako treba, a onda je Santoreli rekao jednu stvar! Legendarna odbojkašica se prva javila, ovako je došlo zlato Izvor: fonet/HOL-APELDORN/MN Press

Odbojkašice Srbije osvojile su Svjetsko prvenstvo pošto su u finalu deklasirale Brazil sa 3:0 u setovima, a nakon svega prva im je čestitala nekadašnja reprezentativka Anja Spasojević! Sjajna serverka je odmah rekla ono što svi mislimo, a to je da su ove djevojke napravile nevjerovatan uspjeh!

"Bukvalno ne znam šta da kažem, kako da opišem ovo što su djevojke uradile. Ovo je stvarno bilo jedno izuzetnno iscrpljujuće prvenstvo, sa tim mijenjanjem gradova, sa pritiskom igranja sa ekipama sa kojima smo više puta igrali. A svi znamo za to pravilo da se teško dobije ista ekipa na istom takmičemnju dva puta.Uvijek je teško igrati dva ptua protiv iste ekipe, ali naše djevojke su sve prepreke prešle i to na ovako dominantan način... Zaista samo duboki naklon!", rekla je Anja Spasojević.

MVP prvenstva svijeta Tijana Bošković je svakako bila najbolja u srpskom timu, ali nekadašnja liderka nacionalnog tima ističe da je ipak tim donio zlato.

"Ono što je karakteristično i šta je na cijelom prvenstvu krasilo naš tim je velika timska igra. Tijana je uvijek tu, ali na cijelom ovom prvenstvu je igra Bojane Drče bila jako, jako značajna. Mislim da je stvarno povezala ekipu i dala nam samopouzdanje. U svakoj utakmici smo imali konstatan broj poena i ostalih djevojaka pored Tijane i to je bila velika prednost naše reprezentacije. Djevojke su bile fenomenalne i stvarno moramo da budemo ponosni na njih", istakla je ona.

A sve je po njenom mišljenju preokrenula serija servisa Jovane Stevanović, koja je imala 11 poena. Ali poslije jedne rečenice Danijelea Santarelija Anji je sve bilo jasno...

"Taj prvi set i po su možda djevojke igrale malo i u grču, nije bilo tako tečno kao do sada, ali u jednom trenutku kada je bio intervju između setova sa našim trenerom, Santareli je rekao da im se vidi u očima da su tu, da su prisutne i da je samo pitanje momenta kada ćemo da prelomimo. Od tog momenta i tih Jovaninih servisa je sve to prošlo i u trećem setu je sve bilo lako", istakla je ona i na kraju posebno pohvalila selektora:

"Posebne čestitke Santareliju jer je on dobi jedan izuzetno vruć krompir. Preuzueti aktuelnog šampiona svijeta gdje su očekivanja ogromna, je zaista bilo jako teško. Mislim da možemo bez zadrške da kažemo da je to odradio na najbočlji mogući način", završila je Anja Spasojević. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC