• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Marej predaje Troickom?

"Daću sve od sebe da budem spreman, ali moraću da saslušam i savjete ljekara", rekao je Marej posle pobede, koju je zabeležio uprkos uganuću zgloba.

 RG: Marej predaje Troickom? Izvor: MONDO

Da li će Viktor Troicki bez borbe otići u četvrtfinale Rolan Garosa!?

To je moglo da se nasluti početkom drugog seta meča trećeg kola između (4) Endija Mareja i Mihaeal Berera. Tada je Škot izvrnuo zglob i iako je u startu delovalo da je zaradio tešku distorziju, skupio je snage i dovršio posao protiv Nemca.

Povrijedio se pri 2:1 u drugom setu, a na kraju je bilo 6:2, 6:3, 6:2.

Ipak, znali su svi da će pravi problemi za Mareja nastupiti tek kada se povrijeđeni zglob ohladi. Nekoliko sati poslije meča, iz Pariza je stigao nagovještaj da možda neće ni biti susreta Marej - Troicki u osmini finala.

"Sačekaću da vidim šta će se dogoditi, ali u ovom trenutku ne znam hoću li moći da igram sljedeći meč. Daću sve od sebe da budem spreman, ali moraću da saslušam i savjete ljekara", izjavio je Marej.

Troicki je u subotu, pobjedom nad Aleksandrom Dolgopolovim, ostvario najbolji rezultat u karijeri na gren slem turnirima, kada je prošao zlokobno treće kolo, a postoji mogućnost da bez borbe prođe i među osam najboljih na drugom gren slemu sezone.

Odluku o nastavku turnira Marej će donijeti poslije detaljnih pregleda skenerom koje će obaviti u subotu uveče ili nedjelju ujutro.

Četvrti teniser svijeta do sada se tri puta sastao sa Viktorom Troickim i sva tri meča je dobio, i to bez izgubljenog seta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC