• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grkinje još moraju da uče...

Ženska seniorska reprezentacija Srbije pobijedila je u subotu u Kladovu selekciju Grčke sa 3:0 (25:14, 25:21, 25:22) u drugoj utakmici prvog vikenda A grupe Evrolige.

 Grkinje još moraju da uče... Izvor: MONDO

Meč je odigran u dvorani "Jezero" pred oko 1.200 gledalaca, a sudili su Ujhazi (Majdarska) i Rihlik (Češka).

U prvom meču izabranice selektora Zorana Terzića sinoć, takođe u Kladovu, bile su bolje od Grkinja rezultatom 3:0 (25:11, 25:14, 25:15).

Najbolje srpske odbojkašice sljedećeg vikenda odmjeriće snage sa državnim timom Španije, a oba meča na programu su u Las Palmasu.

SRBIJA:
Lazarević 6, Brakočević, Malagurski 19, Živković 4 , Krsmanović 11, Malešević 7, Molnar 4, Antonijević, Vesović, Ninković 8, Rašić, Popović.

GRČKA: Kirijakidu 6, Kutuksidu 4, Papafotiju, Kjosi 8, Canakaki, Gjuzeli, Milona, Hadava 9, Labrinidu 6, Kelesidu, Merteki 5, Gjuzu 1.

Samo 73 minuta bila su potrebna reprezentaciji Srbije da po drugi put za nepuna 24 časa skrši otpor nejakog grčkog tima. Gošće sa juga poluostrva su večeras, istina, bile nešto bolje nego sinoć u Kladovu, ali su još jednom pokazali da kvalitetom daleko zaostaju za našim najboljim odbojkašicama.

Srbiji je u drugom odmjeravanju snaga sa Grčkom najlakse išlo u prvom setu u kojem rival praktično nije ni postojao na terenu.

U nastavku meča Grkinje su se pribrale i u završnicama prestala dva seta izvukle častan poraz koji im daje nadu da na domaćem terenu mogu da prođu bolje u duelima sa mnogo kvalitetnijom Srbijom.

Srpski selektor Terzić istakao je po završetku meča da je zadovoljan izdanjem učenica, ali je ocijenio da su bile bolje juče.

"Smatram da je moralo da dođe do blagog pada u našoj igri nakon odlične igre u jučerašnjem okršaju. Nismo u punoj takmičarskoj formi, ali za ovaj dio sezone sve stvari idu veoma dobro", zaključio je Terzić.

(Tanjug/MONDO, foto: fivb.ch)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC