• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Srbi ciljaju dvije pobjede protiv Finaca

Selektor Srbije Igor Kolaković pozvao publiku da podrži ekipu u Beogradu, kako bi uzela "cio plijen" u meču protiv Finaca u Svjetskoj ligi.

 SL: Srbi ciljaju dvije pobjede protiv Finaca Izvor: MONDO

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da će njegova ekipa ići na pobjedu u oba meča drugog vikenda grupe C Svjetske lige protiv selekcije Finske.

"Očekujemo pobjede, ali vidjeli smo prošlog vikenda da je teško dobiti jednu ekipu dva dana zaredom. Doduše, igrali smo na gostujućem terenu. Selekciju Finske respektujem, kao i njihovog selektora, ali očekujem mnogo bolju igru naših odbojkaša, nego na startu Svjetske lige protiv Argentine", rekao je Kolaković.

Kolaković je pozvao ljubitelje odbojke u Beogradu da ovog vikenda podrže njegove izabranike, jer je prošlo skoro godinu dana od kada je srpska reprezentacija posljednji put igrala u "Pioniru".

"Publika u Beogradu voli odbojku, uvijek je znala da prepozna trenutak kada je reprezentaciji pomoć bila najpotrebnija. Nadam se da će atmosfera u dvorani opet biti na nivou", rekao je Kolaković.

Kapiten "orlova" Bojan Janić izjavio je da Srbija kao favorit ulazi u duele sa Finskom, ali da to treba opravdati na terenu.

"Poznajemo dobro ekipu Finske, igraju čvrsto i agresivno i ne smijemo da ih potcijenimo. Moraćemo od starta da budemo borbeni, kako ne bismo ponovili igru iz drugog meča protiv Argentine", rekao je Janić.

On je dodao da srpska reprezentacija nije imala mnogo vremena za pripremu mečeva, ali da to ne treba da bude opravdanje, jer se igra kod kuće.

Reprezentacije Finske je na početku takmičenja oba puta izgubila od Portugalije.

Kapiten Finske Tuomas Samelvuo izjavio je da poznaje kvalitet srpskih igrača, ali da će on i saigrači pokušati da naprave iznenađenje na gostujućem terenu.

"Želimo da iz utakmice u utakmicu napradujemo i tako podignemo kvalitet igre u odnosu na start Svjetske lige. Očekujem da pružimo maksimum u duelima sa Srbijom", rekao je Samelvuo.

Utakmice drugog kola Svjetske lige između Srbije i Finske na programu su u petak i subotu od 20 časova u dvorani "Pionir".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC