• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je ljut?!

Srpski teniser nije održao konferenciju za novinare uoči polufinala, a nagađa se da je razlog nezadovoljstvo terminom meča sa Federerom.

 Novak je ljut?! Izvor: MONDO

Čelnici ATP Tura u četvrtak su nagovarali Novaka Đokovića da izađe pred akreditovane predstavnike "sedme sile", pošto to nije učinio od nedjelje i pobjede nad Rišarom Gaskeom u osmini finala.

Kako piše "Sportski žurnal", neizvjesnost je trajala nekoliko sati. Bilo je informacija da će konferencije biti, zatim da će se Novak obratiti samo srpskim medijima, ali je na kraju sve palo u vodu...

Nezvanično, pretendent na zvanje prvog tenisera svijeta nije zadovoljan što je određeno da njegov polufinalni meč sa Federerom bude drugi na rasporedu, poslije duela Nadal - Marej.

Izvještač "Žurnala" je kao mogući razlog nezadovoljstva naveo činjenicu da Novak ne voli da igra u sumrak, pošto tada slabije vidi.

Ukoliko se prvo polufinale bude igralo u četiri, ili čak pet setova - a tako nešto nije nerealno - Đoković i Federer mogli bi da izađu na teren tek oko 18 časova.

Sve osim 3:0 u setovima uvelo bi taj meč u večernje sate, pa čak i donijelo rizik od prekida, kao sedam dana ranije u Novakovom okršaju sa Del Potrom.

Da je u Novakovom taboru prisutna određena tenzija, može se zaključiti i po tome što se srpski as nije oglašavao na svojim Facebook i Twitter stranicama, osim da bi Beogradu čestitao krsnu slavu Spasovdan.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC