• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti Partizana: Ne stajemo!

"Imamo rezerve za finale", "Plasmanom u finale nismo zadovoljni"...samo su neke od izjava vaterpolista i trenera Partizana pred subotnju utakmicu sezone.

 Vaterpolisti Partizana: Ne stajemo! Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana su uspjeli! Poslije više od tri decenije došli su na korak od osvajanja nove, sedme titule prvaka Evrope.

Odličnim igrama ove sezone u Evroligi, a posebno u četvrtfinalu, došli su do Rima. Zasluženo. I zasluženo su u finalu. Odličnom odbranom protiv Mladosti izazvali su talas koji ih je odveo do pobjede (12:9).

Bilo je razumljivo zadovoljstvo trenera Partizana Igora Milanovića poslije meča:

"Čestitam igračima na najuspješnijoj sezoni od 1976. godine. Previše smo željeli pobjedu, pa se to i videlo u nekim dijelovima utakmice. Bićemo u finalu sinhronizovaniji, obećavam. Veliki je pritisak bio na igračima, ali na srce smo dobili ovu utakmicu. Čestitam i upravi jer joj nije bilo lako u ovim teškim, finansijskim uslovima".

Partizanove ambicije na plasmanu u finalu ne staju.

"Mi i dalje nismo zadovoljni! Bilo je grešaka, ali ćemo gledati da ih ispravimo. Igramo rasterećeno, bez mnogo razmišljanja, jer finale od Pro Reka nije sramota izgubiti", kaže Milanović.

Vladimir Vujasinović ima tri osvojene titule prvaka Evrope. Odavno mu je san da sa Partizanom ponovo dođe do krova Evrope:

"Video se put kojim smo došli do ovog fajnal-fora. Ne samo ovogodišnji nego i duže. Imamo psihološku stabilnost i igramo našu igru od početka do kraja. Možda smo malo lošije počeli zbog privikavanja na bazen, ali je isto bilo i Mladosti. Mi smo brže proradili u napadu".

Andrija Prlainović kaže da je ekipa sačuvala rezerve za finale: "Igrali smo hladne glave i mislim da se nismo istrošili,što je veoma dobro"

Izvanredni Aleksandar Radović: "Dali smo maksimum i zbog toga je došao i rezultat. Želeli smo mogo ovu pobedu. I dosad smo išli stepenik po stepenik. Ovaj smo prešli i u finale sigurno nećemo ući lagano".

Stefan Mitrović je "probio" Josipa Pavića:

"Napokon smo napravili i taj korak i plasirali se u finale. Dajemo sve od sebe u svakoj utakmici, tako je bilo sada, tako će biti i u finalu".


(Izveštač MONDA iz Rima Predrag Vujić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC