• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković trenira Ivaniševićevog sina! Isplivao snimak na društvenim mrežama, Goran sve potvrdio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković trenira sa sinom Gorana Ivaniševića.

 Novak Đoković trenira sina Gorana Ivaniševića Izvor: Twitter/screenshot/yerikilyassov

Novak Đoković drži časove tenisa sinu Gorana Ivaniševića. Zanimljiv snimak pojavio se na društvenim mrežama gdje se vidi kako najbolji srpski teniser podučava jednog dječaka, a ubrzo je otkriveno da je u pitanju Emanuel Ivanišević (15). Mladić koji je očigledno krenuo očevim stopama i odlučio da se oproba u "bijelom sportu".

Na kratkom klipu se vidi kako Nole pokazuje Emanuelu tehnike kretanja i pravilnog stajanja prilikom određenih udaraca. Ujedno se vidi i kako Goranov sin sve to pažljivo sluša i upija lekcije od legendarnog srpskog asa. I sam Ivanišević je potvrdio da je u pitanju njegov sin. Bilo je to dovoljno da se oduševe Noletovi navijači.

"Goran trenira Novaka, prirodno je da Đoković trenira njegovog sina", našalio se navijač koji je postavio snimak. Jedan od njih podsjetio je i na to da Ivanišević povremeno trenira i Novakovog sina Stefana. Što se Đokovića tiče, on će danas igrati na egzibicionom turniru Svjetske teniske lige i na taj način će zvanično krenuti sa pripremama za novu sezonu i učešće na Australijan openu.

O Emanuelu je Goran pričao prije nekoliko godina u razgovoru sa hrvatskim medijima. "SIn je luđi od mene. Ima tu bacanja reketa, ljutnje, podigao je moje ludilo na neki novi nivo. Pitao sam se da li neko može da bude kao ja. Očigledno da može, ove nove generacije su naprednije", rekao je tada Ivanišević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC