• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal vikao na Srpkinju u Australiji! Rafi smeta što Marijana poštuje pravila: "Sa tobom je uvijek isto!" (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Rafael Nadal se svađao sa Marijanom Veljović tokom meča na Australijan openu.

 Nadal svađa sa sutkinjom Marijanom Veljović Izvor: Printscreen/Discoveryplus

Rafael Nadal ispao je sa Australijan opena. Poražen je u drugom kolu grend slema od Mekenzija Mekdonalda (6:4, 6:4, 7:5). Prije svega toga Rafa je imao žustru raspravu sa Srpkinjom Marijanom Veljović. Ona je bila sudija u stolici za taj meč, a Špancu su određene stvari zasmetale.

Poznat je Nadal kao neko ko ne prati sat za servis i dozvoljenih 25 sekundi. Često prekorači to vrijeme, mnoge sudije mu to tolerišu, Marijana očigledno ne. Ona se drži pravila, a to se ne dopada španskom asu. Bio je frustriran i nervozan tokom cijelog meča i prije povrede koju je zadobio u drugom setu. Tako je pri rezultatu 4:1 za Amerikanca u prvom setu imao raspravu sa njom.

"Sa tobom sam uvijek u žurbi. Čak i kada serviram normalno, vidim na satu da vrijeme ističe, 5, 4, 3 sekunde. Sa tobom je uvijek isto, tebi nije ništa važno. Vidiš gdje je peškir, na daljoj strani terena. Kažeš da pokušavaš da razumiješ, ali to ne radiš", rekao je Nadal.

Na sve to je Marijana reagovala mirno, staloženo, pokušala je da mu objasni da sve to shvata, ali da postoje pravila. Ni to nije bilo dovoljno Rafi koji se nervozan vratio na teren. Poslije svega toga je doživio i povredu kuka koja bi mogla da ga odvoji sa terena neko vrijeme.

Što se Marijane tiče, ona je među najboljima u svom poslu, sudila je finale Australijan opena prošle godine, a imala je i rasprave sa drugim teniserima. Opominjala je Stefanosa Cicipasa, Koko Gaf, raspravljala se sa Nikom Kirjosom. Pogledajte i kako ona izgleda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC