• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez RS smijenio komesara optuženog za krađu 800.000 KM!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Brza reakcija Rukometnog saveza RS nakon podizanje optužnice protiv nekadašnjeg funkcionera RK Veterani iz Prijedora.

 Rukometni savez suspendovao optuženog komesara Elvisa Marčetića Izvor: FENA/Ilustracija

Nakon što je Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru u utorak podiglo optužnicu protiv komesara za takmičenje Prve i Druge lige RS za rukometaše, Elvisa Marčetića, uslijedio je I odgovor Rukometnog saveza RS.

Možda će vas zanimati

 Marčetić, koji se terete da je kao predsjednik Skupštine RK Veterani iz Prijedora prisvojio 763.985KM, suspendovan je sa funkcije u RSRS i na njegovu funkciju imenovan je Aleksandar Vrhovac, saopšteno je iz Rukometnog saveza RS.

“Rukometni savez Republike Srpske odlučio je da suspenduje Elvisa Marčetića sa poziciije komesara za takmičenje Prve i Druge lige Republike Srpske za rukometaše koju je obavljao u prvom dijelu takmičarske sezone. Na ovaj potez odlučili smo se iz razloga što je u međuvremenu Osnovi sud u Prijedoru potvrdio optužnicu protiv Elvisa Marčetića, i to zbog zloupotrebe položaja iz perioda kada je obavljao funkciju u Rukometnom klubu Veterani iz Prijedora.

Umjesto Elvisa Marčetića dužnost komesara za takmičenje Prve i Druge lige Republike Srpske za rukometaše u nastavku tekuće sezone obavljaće Aleksandar Vrhovac. Riječ je o nekadašnjem rukometnom sudiji koji je koordinator za takmičenje u Rukometnom savezu Republike Srpske i on je već obavljao ulogu komesara za takmičenje”, navodi se u saopštenju RSRS.

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru podiglo je u utorak optužnicu i protiv Darka Gligorevića, koji se tereti da je kao jedna od ovlašćenih osoba za raspolaganje novčanim iznosima u RK Veterani, od 2010. godine do 2016. godine, u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, protivpravno prisvojio 80.470 KM sa žiro-računa kluba.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ima li makar pravo na otpremninu ili bijeli hljeb, dok se snađe

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC