• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u srpskom sportu - bivši selektor isključen, zaključan i napadnut!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan splet događaja nakon meča polufinala domaćeg prvenstva za rukometašice.

 saša bošković isključen zaključan i napadnut  Izvor: MN PRESS

Drugi meč polufinalne serije rukometnog prvenstva za dame između Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Arađelovca donio nam je pobjedu domaćeg tima i produžetak sage (1:1), ali i buru na konferenciji za medije. Saša Bošković, nekadašnji selektor srpskih rukometašica, isključen je na ovom meču u samom finišu, a zatim učestvovao u nizu bizarnih događaja.

Domaćin ga je prvo zaključao u hodniku, zatim se fizički obračunao sa nepoznatim licem, a na kraju je o svemu tome veoma burno pričao na konferenciji za medije. Tom prilikom otkrio je detalje, pa čak i da je policija bila u hali u Inđiji kako bi uzimala izjave od aktera ovog nemilog događaja!

"Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu", rekao je nekadašnji selektor Srbije Saša Bošković. 

Na snimku se može čuti kako igračica Bekamenta Ljubica Ivković izgovara "Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedjelju u Aranđelovcu", a na sličan način se obratio i Bošković.

Ni trener ni igračica tima iz Aranđelovca nisu čestitali na pobjedi protivničkoj ekipi, pa se čini da će treći i odlučujući meč u ovoj seriji biti izuzetno napet i dramatičan. Pogledajte konferenciju:

Trener Saša bošković u centru pažnje nakon meča u Inđiji.
Izvor: Youtube/ARKUS liga

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC