• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSUĐUJU, KRITIKUJU NA SVAKOM KORAKU, ALI NE ODUSTAJEM! Novak Đoković se oglasio i otvorio dušu

Novak Đoković objavio emotivnu poruku na društvenim mrežama.

 Đoković poslao poruku sa odmora Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković objavio je emotivnu poruku sedam dana poslije osvajanja 23. grend slema i pisanja teniske istorije sa peharom Rolan Garosa u ruci. Nole je zahvalio svima na podršci, posebno svojoj porodici, a uz to se osvrnuo i na kritike zbog svojih osobina od kojih, kako tvrdi, ne želi da odustane, već da ih prenese na mlade generacije.

Pročitajte Novakovu poruku sa kratkog odmora, jer će krajem sljedeće nedjelje otputovati u London, na pripreme za učešće na Vimbldonu, koji počinje 3. jula:

"Kad se osvrnem na magičnu 23. grend slem titulu od prije sedam dana, imao sam zaista divno vrijeme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teško izborena pobjeda nakon bitke koja je trajala nekoliko nedjelja, ali pobjeda je slađa kada znate da ste ostavili na terenu sve što ste imali".

"Zahvalan sam svima na podršci, posebno svojim navijačima, vi ste najbolji koje čovjek može da poželi. Hvala vam što ste stajali uz mene kada ne bi mnogi. Znate da to iskreno cijenim. Takođe, hvala mojoj porodici, timu, porodici, svima koj isu pomogli i doprinijeli pisanju istorije tenisa"

"Na terenu sam sam, ali nikad nisam sam na ovom putovanju. Iskreno vrednujem i shvatam značaj prisustva najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina moje profesionalne karijere. Veoma sam blagosloven što sam tu gdje sam i često pokušavam da podsjetim sebe na to na kom se putu nalazim. Počev od Srbije, koja je uvijek bila moj dom i gde je moje sice. Suočavanje sa poteškoćama u praktično svakoj fazi života samo me je učinilo jačim"

"Biti autentičan, otvoren, iskren, velikodušan, hrabar... Danas je vrijednost koja se osuđuje i kritikuje na svakom koraku. Bez obzira na to, sve te vrline prenosim na nove generacije. I nastavljam putovanje koje mi je dalo toliko mnogo. Bog je veliki!!"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC