• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obarali rekorde, pa svima pokazali prsten! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slovački atletičar Dominik Černi dočekao izabranicu Hanu Burzalovu i odmah na cilju je pitao da se uda. Pristala je!

 Slovački atletičari se vjerili na Svjetskom prvenstvu Izvor: Twitter/WorldAthletics/printscreen

Na Svjetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Budimpešti srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju i mnogima je to najljepši momenat ovogodišnjeg takmičenja. Čekali smo godinama da u Zrenjanin stigne i svjetsko zlato na otvorenom, ali Svjetsko prvenstvo pokazuje da nisu svi u glavni grad Mađarske optutovali po medalje. Recimo, slovački atletičar Dominik Černi krenuo je da put da bi se oženio koleginicom Hanom Burzalovom!

Njih dvoje su, po mnogo čemu, najljepša priča ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Slovački atletičari koji se takmiče u brzom hodanju imali su veoma romantičan momenat nakon završetka trke na 35 kilometara. Sa starta su krenuli zajedno jutros u sedam časova, a nakon što je Dominik stigao prvi na cilj pripremio se za prosidbu - i Hana je pristala! Pogledajte kako njih dvoje izgledaju:

Dominik Černi je u Budimpešti "prošetao" svoj najbolji rezultat karijere pošto je 35 kilometara prešao za 2:32:56 i to mu je donelo 19. mjesto u ukupnom plasmanu. Njegova izabranica ostvarila je najbolji rezultat ove sezone (3:02:47), ali je bila gotovo pola sata sporija od budućeg supruga, koji je za to vrijeme mogao da pripremi prosidbu.

Prsten je bio spreman, Dominik se nije dvoumio, a po osmijehu koji se vidi dok Hana prilazi cilju i ona je bila sigurna da će pristati na prosidbu koja se dešava u veoma neobičnim uslovima. Na kraju je pred televizijskim kamerama "pao" poljubac koji su vidjeli ljubitelji atletike širom svijeta, ali i visoko podignuta ruka na kojoj je zasijao prsten. Čestitamo, bilo je kreativno!

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Budimpešti Dominik Černi je hodao i na 20 kilometara, ali je i pored najboljeg rezultata karijere tamo zauzeo tek 34. mjesto. Plasmanima možda nije zadovoljan, ali... Ko će se toga sjećati? Dobio je ono što je želio!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC