• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOŽDA NEĆE VJEROVATI LJUDI, ALI TITULA JE DO NJE! Novakova tajna se zove Tara: Gledao sam u nju cijeli meč!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković ističe da je s razlogom prvo otrčao kod kćerke Tare poslije osvajanja titule na US Openu.

 novak đoković sa kćerkom  Izvor: Profimedia

Novak Đoković osvojio je US Open pobijedivši u finalu Danila Medvedeva 3:0 (6:3, 7:6, 6:3), mirno mu je prišao na mreži, a nakon toga su u njemu "eksplodirale" emocije. Ubrzo je otrčao u naručje svoje porodice i sa njima podijelio ove važne životne trenutke, a kada za desetak godina bude gledala snimke, njegova kćerka Tara shvatiće koliko je otac prvo želio da nju zagrli nakon osvajanja 24. grend slema.

"Gledao sam u nju cijeli meč, sjedila je tu u prvom redu, gledala je u mene. Smijali smo se jedno drugom nekoliko puta, stegnula je pesnicu", kazao je emotivni Novak Đoković na konferenciji za medije, svjestan da mu je njegova kćerka u određenim trenucima napornog meča ulivala dodatnu snagu.

"Tara ima samo šest godina, možda zvuči čudno, zabavno, možda neće vjerovati ljudi, ali mi je davala energiju u tim pravim momentima. Pogledala bi me i pomogla mi je. Zato sam otišao prvo do nje, ćerka mi je, ali mi je najviše pomogla u ovom meču. Naravno i drugi, prodica, supruga, sin Stefan, braća nisu mogla da dođu, ovo je za sve njih", dodao je Đoković objasnivši da mu je obezbjeđenje potom omogućilo prolazak do "boksa" u kome je bio i ostatak porodice.

Nije ovo prvi put da Novak Đoković ističe značaj svoje djece u osvajanju velikih titula i da mu je često teško što je odvojen od njih, pa se zato i "lomi" zbog odluke o kraju karijere. Na konferenciji za medije je istakao da je plan da igra sve do Olimpijskih igara 2028. godine, ako naravno i porodica bude potpuno saglasna sa tim.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC