• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija pred EURO našla novog plejmejkera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srbija ima problema na poziciji srednjeg beka, ali tu je Đorđe Đekić da to zakrpi!

 Đorđe Đekić novi srednji bek Srbije Izvor: Kevin Domas / Panoramic / Profimedia

Srbija je u jeku priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru 2024. godine u Njemačkoj, a pre odlaska u Sloveniju na dva prijateljska meča bek francuskog Kreteja Đorđe Đekić je istakao da će dati sve od sebe da se na kraju nađe na spisku putnika za Euro. 

Srednji bek koji je u Srbiji nastupao za Spartak, a kasnije igrao u Norveškoj, Izraelu i Finskoj sada se nada da bi upravo on mogao da bude zamjena za povrijeđenog Stefana Dodića. 

"Osećam se super svaki put kada dođem ovdje. Tvoji ljudi, tvoj grad, tvoji sunarodnici, maternji jezik - svega se čovek uželi. Prelijepo je i uvijek se radujem kada mogu da dođem i kada uslijedi poziv", počeo je Đekić. 

Kretej se muči na početku ove sezone, ali individualno je Đekić zadovoljan igrama. Očigedno da nije jedini koji je time zadovoljan, pošto je dobio poziv od selektora Đerone. 

"S obzirom na sve okolnosti u klubu za koji igram, a koje nisu povoljne, mislim da nije loše. Mogao bih i bolje, prostora za napredak ima, ali zdrav sam, što je najbitnije, te mogu da pružim svoj maksimum. Težim ka tome da sa svakom utakmicom budem sve bolji, kako individualno, tako i da napredujemo kao ekipa", naglasio je on. 

Sada ostaje samo da do kraja godine još više digne formu i "natjera" selektora Srbije da ga ostavi u sastavu i kada dođe takmičenje u Francuskoj. 

"Apsolutno! Svi mi koji dolazimo ovdje, ne dolazimo sa manjim očekivanjima od toga. Tu smo da pružimo najbolje od nas. Ako je to nešto što može da doprinese, što se uklapa u viziju selektora, ja sam presrećan. Ako ne, biću tu da dam podršku, da budem uz ove momke. Oni koji odu, daće sve od sebe na terenu, oni koji ne budu u Njemačkoj biće najvatreniji navijači, u to sam ubijeđen", završio je Đekić. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC