• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Igra Novak!

Srbija će preko svog najboljeg tenisera pokušati da se vrati poslije 1:2 u subotu. Novak Đoković prijavljen za meč protiv Del Potra.

 DK: Igra Novak! Izvor: MONDO

Đoković je spreman!

Najbolji teniser svijeta istrčaće na teren od 14 časova u Beogradskoj areni i pokušati da protiv Huana Martina Del Potra donese izjednačenje "orlovima" u polufinalu Dejvis kupa, nakon što su Argentinci u petak poveli sa ubjedljivih 2:0.

Srpski dubl uspio je u subotu da vrati Srbiju u život, a ukoliko Đoković opravda ulogu favorita protiv Del Potra, odluka će pasti u posljednjem, petom meču, kada bi snage trebalo da odmjere Janko Tipsarević i David Nalbandijan.

Biće to peti duel između Đokovića i Del Potra, a svaki do sada pripao je srpskom teniseru, koji je izgubio samo jedan set od godinu dana mlađeg Argentinca i to ove godine u osmini finala Rolan Garosa (6:3, 3:6, 6:3, 6:2). U kojoj mjeri povratak Đokovića na "prvu tablu", poslije odstupanja zbog umora u petak, podiže šanse srpskog tima za još jedan herojski povratak u Dejvis kupu, govori i podatak da bi Troicki u duel sa Del Potrom ušao sa međusobnim skorom 0:4.

Podsjetimo, i u polufinalu prošle godine protiv Čeha i u finalu protiv Francuza, oba puta u Areni, srpski tim gubio je poslije subote rezultatom 1:2 i onda uspjevao da nadoknadi sve u dva singla u nedjelju. Oba puta, Đoković je donosio izjednačenje, a potom su peti odlučujući poen upisivali jednom Tipsarević (Češka), jednom Troicki (Francuska).

(A. P. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC