• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo sa kim Đoković trenira u Beogradu: MONDO na Noletovom treningu na Košutnjaku

Najveći teniser svih vremena okružen dobro poznatim licima.

 Đoković trenira na Košutnjaku Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković rastao se sa Goranom Ivaniševićem, a do odlaska u Monte Karlo na tamošnji Masters radi sa Nenadom Zimonjićem. Noletov nekadašnji saigrač iz reprezentacije i najveći srpski dubl-igrač u istoriji uskočio je na upražnjeno mjesto trenera najvećeg tenisera u istoriji i mogao bi da bude član Đokovićevog tima i na predstojećem turniru u kneževini, koji počinje 7. aprila.

Reporter MONDA sa treninga u petak, javio je da Novak uz Zimonjića radi sa Dušanom Lajovićem, a tu su još Marko Paniki i Boris Bošnjaković. Trening je na terenima "Baseline" na Košutnjaku. Igrom slučaja ulica se zove Olimpijskih igara. Prethodnih dana je Novak trenirao preko dva sata, pa se očekuje da i ovog petka isto da sve od sebe na terenu i uradi šta je potrebno da što prije uhvati ritam na šljaci pred početak sezone na zemljanoj podlozi.

Pogledajte slike sa Novakovog treninga:

Dan ranije, Novak je na promociji filma o Nikoli Piliću u Domu omladine u Beogradu nagovijestio da bi mogao da nastavi karijeru bez dovođenja novog trenera u tim. "Što se tiče naredne etape i poglavlja u kontekstu trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Prosto, uvijek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu. Pokušavam i sam da osjetim ono što mi u ovom trenutku prija i što smatram da mi je potrebno. Bićete blagovremeno obaviješteni", rekao je Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC