• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana je spremna za Pariz! Propustila Svjetsko prvenstvo, na Olimpijskim igrama hoće zlato!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ivana Španović se oporavila od povrede i boriće se za zlato u Parizu.

 Ivana Španović se oporavila i sprema se za Olimpijske igre Izvor: Instagram/ivanaspanovic/printscreen

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odlučila je da zbog lakše povrede iz finiša prethodne sezone propusti Svjetsko prvenstvo na otvorenom koje je nedavno održano u Glazgovu, ali sada djeluje da će biti spremna za najbitniji događaj godine! Španović je na svom zvaničnom Instagram nalogu podijelila snimak sa treninga na kojem se vidi da radi punom snagom, što veoma raduje pred Olimpijske igre u Parizu!

Na tom takmičenju Ivana će biti jedan od najjačih aduta Srbije za osvajanje medalje, a i njoj je cilj da se u Parizu domogne zlata. Kako je ranije najavljivala, to bi moglo da bude i posljednje veliko takmičenje u njenoj karijeri, pa bi zlatna medalja sa Olimpijskih igara bila idealan oproštaj od izuzetno bogate karijere. Pogledajte kako Ivana trenira:

Ivana Španović za sada ima jednu medalju sa Olimpijskih igara, pošto je u Rio de Žaneiru bila trećeplasirana. Na takmičenju u Tokiju 2021. godine završila je na četvrtoj poziciji, 2012. godine u Londonu bila je deseta, a davne 2008. godine u Pekingu 30. Tada nije uspjela da prođe kvalifikacije.

Španović ima jednu zlatnu i dvije bronzane medalje na Svetskim prvenstvima na otvorenom, kao i dva zlata, srebro i bronzu u dvorani. Na Evropskim prvenstvima na otvorenom ima dva zlata i srebro, a u dvoranskim uslovima tri zlata i bronzu. Pet puta je osvjala prestižnu Dijamantsku ligu, a zlatne medalje ima još i sa Mediteranskih igara, Univerzijade i Svjetskog juniorskog prvenstva. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC